slm arkadaşlar benim toshiba a200 notebook var bi anda sorun çıkarmaya başladı şarj adaptorunu takınca laptop açılmıyor ama adaptorunu takınca kendi kendine sarj oluyor oyle çalışıyor. neden yapıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim?
Pili dolu iken biosunu güncellemeyi dene yada servise götür uğraşsın
quote:
Orijinalden alıntı: morevay
slm arkadaşlar benim toshiba a200 notebook var bi anda sorun çıkarmaya başladı şarj adaptorunu takınca laptop açılmıyor ama adaptorunu takınca kendi kendine sarj oluyor oyle çalışıyor. neden yapıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim?
burasını tam olarak anlayamadım.Takınca açılmıyor ama sarj oluyor öylemi yoksa başka türlümü
quote:
Orijinalden alıntı: Trail Of Blood
quote:
Orijinalden alıntı: morevay
burasını tam olarak anlayamadım.Takınca açılmıyor ama sarj oluyor öylemi yoksa başka türlümü
aynen oyle takınca çalışmıyor ama ne hikmetse sarj olunca açılıyor yani direk takınca çalışmıyor bir sure sarj ediyor ama sonra acıyor yani sarjla çalısıyor
SAKIN şarja takma dokunma direk garantisi varsa garantiye gönder yok ise bi teknik servis e gönder kısa devre var aynısı benim başıma geldi %100 yakarsın kartı kartıda yakmayı geçtik kasasını bile eritirsin 2 kere başıma geldi. Dokunma bataryayı sök direk servis 30 40 lira masrafı var 3 tane entegre falan değişcek o kadar dediğim gibi sakın dokunma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme