Şimdi Ara

Sarja takinca fps dusunmesi acil yardim ??!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • leptoptan anlayan varsa leptobumda bir sorun var oyun oynuyorum 30 fps limit ya oyunu akici oynamak icin  sadece pilde 30 fps aciyorum skntisiz kasmadan oynatiyor sarja takiyorum 5 10 saniye sonra 20 18 fpslere dusuyir ve asiri kasiyor sicaklikla alakasi yok sarjdan cikardigim an geri yukseliyor fps  ve sarjda hemen bittigi icun oynayamiyorum kafayi yicem sogutucu denedim onlada alakasi yok pildeykrn  fpsyi 35e cikariyor ise yariyor ama kabloya taktigimda yine dusuyor fps (sicaklikla alakali degim test edildi guc senekleriyle alakali degil yuksek performansta pilde durumdayken birebir ayni ayarlarida yapyim varsayilanda denedim hepsini maximumada cektim hic bir sekilde duzelmedi sogutucuda taktim pili cikarip sadece sarj ederekte denedim yine olmuyor adopterlen alakali diyenler onuda arastirdim orjinal ama cakma olsa dahi sadece yavas sarj edip pilin omrunun azaltmaya neden oluyormus nvidiadanda herseyi otomatikten cekip yuksek perfirmansa aldim oda degil sorun baska mantikli bir cozumu olan? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtylcn33 -- 17 Mayıs 2017; 16:17:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.