Şimdi Ara

Şarjdayken %100 olunca fişten çekince %99 gözüküyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
15.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman şöyle yap ara müşteri hizmetlerini onlar kontrol ediyo bataryanı uzaktan arıza olup olmadığını söylüyo forumdan bi arkadaş aramış bataryanızda arıza yok sarjın az gitmesi ios7.1 gelince düzeltilcek falan demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperq

o zaman şöyle yap ara müşteri hizmetlerini onlar kontrol ediyo bataryanı uzaktan arıza olup olmadığını söylüyo forumdan bi arkadaş aramış bataryanızda arıza yok sarjın az gitmesi ios7.1 gelince düzeltilcek falan demişler

Apple müşteri hizmetini aricam dimi ? Arayıp ne dicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    ya işte anlat durumu sarjım çok az gidiyo falan durumunu anlat yardımcı olmaları lzm donanımsalmı yazılımsalmı diye sor yani sonuçta müşteri hizmetleri yürü git senlemi uğraşcam dicek halleri yok
  • quote:

ya işte anlat durumu sarjım çok az gidiyo falan durumunu anlat yardımcı olmaları lzm donanımsalmı yazılımsalmı diye sor yani sonuçta müşteri hizmetleri yürü git senlemi uğraşcam dicek halleri yok

Tamam eyw hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Telefonu genellikle %20 altına inmeden şarj ediyorum. 2 3 günde 1 şarj ederim. Cihaz ip 4. 6 ay önce aldım. Şarja takıyorum %100 oluyor full doluyor yani bu arada battery doctor ile şarj ediyorum. Fişten çekince %99 oluyor. Telefonu kapat aç yapınca %100 oluyor düzeliyor. Birde şarj %30 altına inince birden %8 civarı şarj düşüyor. Mesela şarjım %28 2dk sonra bakıyorum %20 ye düşmüş. Hep böyle oluyor birden şarj düşmesi. Neden olabilir ? Yanlış şarj etmekten mi ? Bir zararı var mı ? Garantiye göndermek telefonsuz kalmak istemiyorum. Garanti firması da brightstar. Garanti firmam iyi midir ? Göndersem değişim felan yapar mı ?

şu kadar söyleyeyim battery doctor kullanmayın

• İos 7'yle alakalı olduğunu sanmıyorum. 5.1.1 kullanıyorum bende de yüzde 20-30'da ani kapanma sorunu var. Hadi benim pil ömrünü doldurdu ama sizinki 6 aylık cihaz. Böyle olmaması lazım. Pil arızalı olabilir.

• İOS 6'dan sonra şu pil kalibrasyonunu bir türlü tutturamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: skullmehnet

quote:

Telefonu genellikle %20 altına inmeden şarj ediyorum. 2 3 günde 1 şarj ederim. Cihaz ip 4. 6 ay önce aldım. Şarja takıyorum %100 oluyor full doluyor yani bu arada battery doctor ile şarj ediyorum. Fişten çekince %99 oluyor. Telefonu kapat aç yapınca %100 oluyor düzeliyor. Birde şarj %30 altına inince birden %8 civarı şarj düşüyor. Mesela şarjım %28 2dk sonra bakıyorum %20 ye düşmüş. Hep böyle oluyor birden şarj düşmesi. Neden olabilir ? Yanlış şarj etmekten mi ? Bir zararı var mı ? Garantiye göndermek telefonsuz kalmak istemiyorum. Garanti firması da brightstar. Garanti firmam iyi midir ? Göndersem değişim felan yapar mı ?

şu kadar söyleyeyim battery doctor kullanmayın

Ozaman şarj %100 olduktan sonra direk çekimmi birazdaha dolsun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İos 7'yle alakalı olduğunu sanmıyorum. 5.1.1 kullanıyorum bende de yüzde 20-30'da ani kapanma sorunu var. Hadi benim pil ömrünü doldurdu ama sizinki 6 aylık cihaz. Böyle olmaması lazım. Pil arızalı olabilir.

Banada öyle geliyor. CihaZı garantiye agönderip telsiz kalmak istemiyorum birde garantiye gönderenlerinşikayetlerini oluyunca :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

İOS 6'dan sonra şu pil kalibrasyonunu bir türlü tutturamadılar.

İos6 dan sonra hiç birşey adam gibi olmadı ki :(

• Bende sadece %99 muhabbeti oluyor ama arada sırada oluyor birde ios6da oluyordu ve telefon i5

• quote:

Brightstar teleservice mi oluyor acaba ?

Evet teleservis.
    Garanti markası olarak bence iyi bir marka.
    Değişimi genpadan daha çok yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca209

quote:

Evet teleservis.

Eyw. Teleserviste cok şikayet yazan var şikayetimvar sitesine. O yüzden göndermiyorum acıkcası :( göndersem telin aldıgım zamandan beri home tuşu sallanıyor normal değil batarya sorunlu değişim yaparlar ama 2 aydır teli gelmeyenler var :( o yüzden göndermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Bende sadece %99 muhabbeti oluyor ama arada sırada oluyor birde ios6da oluyordu ve telefon i5

Sanırım en çok şarj problemi iphone da cıkıyor :( birsürü para verip böyle sorunların olması çok kötü. :(

• Pil kalibrasyonu nasıl yapılıyor arkadaşlar?
    Bence ondan değildir,ondan olsa bile birkaç dolumdan sonra normale döner,
    Sizin sorun başka olmasın.
    Misal,restore istiyor olabilir

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    bataryada arıza var %99 sorunu değilde 30'dan ani düşme sorunundan bahsediyorum brigstar şuan en kaliteli servistir cihazı değiştirirler kullanıcı hatasına rastlamazlarsa ücret talep etmezler
  • quote:

aynen bendede oluyor gece takıp dolunca ve dolduğu halde hala sarjda kalınca böyle yapıyo normalde sarj yapıyorum battery doctordan tam orda sarj doldu diyince çekiyorum böyle olmuyo ama gece bırakıp sabah aldığımda bu sorun yaşanıyo yazılımsal bi hata bencede

benim 5s tede aynı sorun var çekince %99 oluyor😡küçük sinek mide bulandırır hesabı.sinir oluyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bataryada arıza var %99 sorunu değilde 30'dan ani düşme sorunundan bahsediyorum brigstar şuan en kaliteli servistir cihazı değiştirirler kullanıcı hatasına rastlamazlarsa ücret talep etmezler

Tamam eyw hocam

• quote:

quote:

quote:

Evet teleservis.

Eyw. Teleserviste cok şikayet yazan var şikayetimvar sitesine. O yüzden göndermiyorum acıkcası :( göndersem telin aldıgım zamandan beri home tuşu sallanıyor normal değil batarya sorunlu değişim yaparlar ama 2 aydır teli gelmeyenler var :( o yüzden göndermiyorum

Ben de o şikayetleri okudum ama gönderdim ynede. 10 gün snra yenisini yolladılar. Her serviste şikayet oluo malesef. Ama risk almak gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet teleservis.

Ben de o şikayetleri okudum ama gönderdim ynede. 10 gün snra yenisini yolladılar. Her serviste şikayet oluo malesef. Ama risk almak gerek

Bende birazdaha kullanım birazdaha eskisinde öyle gönderirim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.