Şimdi Ara

şarjı çok giden,kaliteli ekranlı,4inç ten büyük akıllı telefon,yazlım destekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben telefon dünyasını yakından takip ediyorum ve f/p bakımından sizden benim istediğim özelliklere uygun telefon önermenizi isteyecektim ,benimde aklımda bir kaç tane var tabiki ...

İstediğim özellikler

1-4.3 inç veya daha üstü

2- şarjı uzun giden(1700 mAH ve üstü)

3-işlemci hızı ve çekirdek sayısı tatminkar durumda olan

4-görüntü kalitesi ve çözünürlüğü iyi durumda olan(ppi değeri yüksek ve ekran çözünürlüğü 540*960 ve üstü olan-qhd yada hd)

5-ön kamerası olan ( bir de şebeke üzerinden 3g destekliyorsa tadından yenmez)

6-Android güncellemesi (ıcs veya jelly bean güncellenmesi açıklanmış olan tüm telefonlar kabulümdür-ama kesin açıklanması lazım yoksa gingerbread ı napıyım )

Arkadaşlar aradım araştırdım ve bende bir kaç telefon buldum

1-lg optimus vu ( 1500 lira ama 0 ını birinden 1000 tl ye alıcam karar verirsem)

2-lg prada 3.0(tasarımı çok hoşuma gitti,işlemcisi falan da iyi sadece çözünürlük az ve 1400 tl lik fiyatı piyasada , ben 900 e buldum 0 ını )

3-xperia s (ekran kalitesi harikulad(bravia) düşündüren batarya süresi )

4-lg optimus L9 (sonradan çıktı optimus 4x hd boyutlarında-1000 tl civarı teknosada)

5-samsung galaxy nexus ( sürekli yazılım desteği beni cezbediyor)

6-motorola razr (tam bir f/p canavarı cidden ama ekran çözünürlüğü pek tatmin gelmedi arayüzü de gayet basit ve bana göre sıkıcı-ıcs hali de öyle)

ARKADAŞLAR BÜTÇEM 1000 TL TELEFON İÇİN HADİ EN FAZLA 1050 TL

Teşekkürler şimdiden :)

• arkadaşlar yardım ederseniz çok makbule geçer ?
  • Xperia s iyi batarya rahat 1 günü çıkarıyor bende 1 saat oyun oynarım 6 saat falan da hep wifi açık 1 gün yeter diyorsan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Xperia s iyi batarya rahat 1 günü çıkarıyor bende 1 saat oyun oynarım 6 saat falan da hep wifi açık 1 gün yeter diyorsan alabilirsin

akllımın bir köşesinde ama çok dar telefon daralırım ben onda ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.