LG KP500 telefonum var fakat 2 buçuk günde bir şarj etmem gerekiyor. KP500'ün kulaklık çıkışı gerçekten çok iyi çok kaliteli bir sesi var çok memnunum ama günde en az 45dk müzik dinliyorum ve 850mah pil yeterli olmuyor. Babamda nokia 6303 classic var haftada bir şarj ediyor ama kulaklık taktığımda telefondan tamamen soğudum çok kalitesizdi sesi. Nokia 5130 XM düşündüm ama onun pil durumu hakkında pek bi bilgim yok.
Max. 300TL'ye ne önerebilirsiniz?
n91 al w810 al motorola e2 al muzik kalitesi degisilmez cihazlar bunlardir... sarj durumlari full mp3 dinlerken n91 sifir batarya ile 3 w810 2bucuk e2 2 gun gider .. ama dedigim gibi full mp3 ile yani 45 dakika degil saatlerce muzik dinleme ile...
Aralarından en mantıklısı W810i gibi gözüküyor. Peki bu telefonu sıfır olarak bulabileceğim bir yer var mı? Ya da çok temiz ikinci el?
quote:
Orijinalden alıntı: wyoming
Aralarından en mantıklısı W810i gibi gözüküyor. Peki bu telefonu sıfır olarak bulabileceğim bir yer var mı? Ya da çok temiz ikinci el?
sıfır bulamassında 2.el telefoncularda rahat bulabılırsın.veya gitti gidiyor. sahibinden gibi yerlerde
Sıfır bulamazsın herhalde artık üretilmiyor.müzik kalitesi oldukça iyi fakat biraz kalın ve ekranı küçük. 5310 desem?
sifirini belki teknosa bimeks kipa gibi depolarinda kalan varsa ancak bulabilirsin.. ama saydigim uc cihazda mp3 de kraldır..
hepsini kullandim + ları - leri sunlar
n91 +sı kulaklik sesi super ustune cihaz yok henuz.wifi baglantisi mevcut symbian tabanli isletim sistemi var -si kalın biraz hantal bir cihaz..
w810i +sı mp3 kalitesi oldukca tatmin edici diyebilirim 4gb a kadar hafiza karti destekler mp3 icin sarji gayet iyi gider 2 3 gun civari 2mp kamerasi saydigim cihazlarda en iyisi diyebilirim
-si hafiza kartlari cok pahali 3.5mm kulaklik girisi kendisinde yok ekran boyutu biraz kucuk gelebilir..
Rokr E2 +sı linux tabanli isletim sistemi oldugundan istedigin tum uygulama fw ler yuklenir kulaklik olmadan radyo calisir batarya suresi 3telefon icinde en yuksek olani ctunes kurulumu sayesinde cihaz ipod dan farksiz hale geliyor kamerasi 1.3 ama gayet basarili ekran kalitesi en iyi cihaz 3.5mm giris mevcut
-si biraz eski bir cihaz gibi gelebilir ama yeniliklere halen acik bir cihaz baska bir eksisi yok...
(bu aciklamayi 3 cihazda suanda elimde mevcut ve kullaniyorum ama Rokr E2 tavsiyemdir sana egerki benim icin mp3 onemli kamera falan okadar kasmaz beni diyorsan E2 al pisman olmazsin)
temizini bulabilirsen rokr da iyi bir seçenek(muzik bakımından)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme