Şimdi Ara

sarjım dayanmıyorrr :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeynet52

arkadaşlar biliyorum bu konu ile ilgili binlerce konu açıldı ama aşırı kafam karışmış durumda :( bende 3gs var ama şarjı yarım gün gidiyoru gülmeyin çok ciddiyim telefonu yemek yer gibi günde 3 öğün şarjh ediyorum üstelik gece sabaha kadar şarjda. ne yapoıyorsun sen böyle diyorsanız en basitinden bahsedim ne oyun yüklü nede jb yapılmış durumda saf haliyle sadece günün belirli bir kısmı mesaj + whatsapp + ve face giriyorum oda mecburum işimden dolayı ama telefon dayanmıyor bunları yapmak içinde neden iphone diyorsanız başka kullanımda yapıyorum en işime yarayan cihaz ama şarj problemi beni deli ediyor bazen aşırı sinirleniyorum duvarda parçalayasım geliyor. hele %30 iken birden bire kapanması cabası meret daha sonra açılmıyor da :(

iphone'dan vazgeçmek istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz yokssa bir gün yerde parçalarını görücem :(

Batarya bitmiş. 40-50 liraya yaptırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynet52

arkadaşlar biliyorum bu konu ile ilgili binlerce konu açıldı ama aşırı kafam karışmış durumda :( bende 3gs var ama şarjı yarım gün gidiyoru gülmeyin çok ciddiyim telefonu yemek yer gibi günde 3 öğün şarjh ediyorum üstelik gece sabaha kadar şarjda. ne yapoıyorsun sen böyle diyorsanız en basitinden bahsedim ne oyun yüklü nede jb yapılmış durumda saf haliyle sadece günün belirli bir kısmı mesaj + whatsapp + ve face giriyorum oda mecburum işimden dolayı ama telefon dayanmıyor bunları yapmak içinde neden iphone diyorsanız başka kullanımda yapıyorum en işime yarayan cihaz ama şarj problemi beni deli ediyor bazen aşırı sinirleniyorum duvarda parçalayasım geliyor. hele %30 iken birden bire kapanması cabası meret daha sonra açılmıyor da :(

iphone'dan vazgeçmek istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz yokssa bir gün yerde parçalarını görücem :(

iphonedan soğuyup sosyal ve farklı bir telefon istiyorsan bb z10 benim aşırı hoşuma gitti ikisi arasında kaldım hatta bütçe varsa bekleme al derim

• 4 yıldır 3GS kullanıyorum. Son dönemde batarya iyice sapıtmıştı. 2 saatte %47'e düşer, çat diye kapanır, fişe takmdan açılmaz. Sonuç: 50 TL masrafla, içini açıp pili değiştirdim. (25 TL pil, 25 TL açma aparatı). Şu an eşimin iPhone 4'ten daha uzun gidiyor. Bahsettiğin şekildeki bir kullanımla sabah şarjdan aldım. Hiç şarj etmeden akşam üstü saat 6 gibi %65'lerdeydi daha.. Yatarken de %33'de.. Ne kadar etkili bilmiyorum ama CNNTürk app. anlık haber notification açıksa o bayaa pil yiyor gibi geldi bana, sildim. Genelde Edge açık, wifi, bluetooth açık, lokasyon kapalı. Telefonu değiştirme, pili değiştir yeter yani.. 3Gs hala kullanılır bir model..
  • Batarya degiscek program yaramaz ayrica niye yarim gun gider hocam eski tel heralde yarim gune duscek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj kime dayanıyor ki ah iphone ah :D
  • sabaha kadar şarjda bırakmak çok mantıksız. bataryayı öldürürsün o şekilde. max 2.5 saatte dolan bi bataryayı 8-9 saat şarja bırakmak neden?

edit: 3G'yi gerekmedikçe kullanmaya bak. etkisi büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurtisHype -- 16 Mart 2013; 3:52:18 >
  • evet arkadaşlar pili dğeiştirdim çok memnunum hatta bi arkadaş yapmış ya pil kısmını öpme olayı inanın onu yapcak durumdaım dün akşam saat 10 gibi şarjı doldurdum şuan saat: 15:34 ve pilin yüzdesi %53 aşırı mutluyum :) tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bu arada kendi başıma jb yaptırdım ama bi faydasını görmedim çünkü hiç bir program yada tweak indiremiyorum cydia var ama sürekli paypal sitesini açıyor buda aşırı gıcığıma gitmiş durumda :) 3g kullanmıyorum gerek duymuyorum evdeyken geneli wifii ama işimi yaradıkça aşıyorum öyle sürekli açık kalmıyor eskiden sürekli açıktı konum kısmınıda kapatıyorum cidden oda çok şarj yiyo gelişmeleri söylerim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.