Bosch BBH-MOVE2 Bosch BBH-MOVE4 Hoover FJ180R2 Nilfisk Handy 2 İn 1 Cyclonic şimdi yukarıdaki dört cihazdan birisini alacağım ama bir türlü karar veremedim öncelikle 1 yaşında kızım var ve tahmin ettiğiniz üzere döküp saçmakta uzman cihazı koltuk, mutfak, halı gibi birçok ortamda kullanacağım emiş güzü önemli çünkü fiyat karşılığı alacağım performans beni tatmin etmeli çok abartı bir performans beklemiyorum, genel temizlik amaçlı değil yani günlük kırıntı, saç ve tozlar için gelelim cihazlara;
*Bosch servis ve parça kalitesi olarak gayet tatmin ediyor ama bazı konularda sert zeminlerde fırçanın sıçrattığı ve çekim güzü hakkında şikayetler olmuş
*Hoover çok güzel fakat servis ve parça kalitesi(kırılabilen plastik aksam vb.)
*Nilfisk ise Nilfisk extreme eco alacağım o garanti ve bunu da mı Nilfisk alayım diyorum ayrıca nasıldır fazla yorum bulunmamakta
kullanan ya da daha önce kullanmış olan arkadaşlar yorum ve tavsiyelerde bulunurlarsa çok memnun olurum
ayrıca hepsiburada kampanyası ve world kart ile alacağım fiyatlar; Bosch BBH-MOve2 270 tl Bosch BBH-MOVE4 340 tl Hoover FJ180R2 300 tl Nilfisk Handy 2 İn 1 Cyclonic 210 tl
eklemeyi unuttum şimdi Ankara Cepa Mediamarkt a gidiyorum ve bulursam tüm ürünleri deneyeceğim
hangisini aldyn? memnun musun?
xzaqX
kullanıcısına yanıt
Bosch konusunda çok fazla yorum belirtmeyeceğim ama Nilfisk için toz torbasından yedek malzemesine kadar belki problem çıkabilir, hani diğerleri kadar revaçta olan ya da köşede ki birmilyoncudan toz torbasını bulabilieceğimiz bir model/marka değil,kişisel düşüncem.
arçeliğinkini kullanıyorum 2 yıldır. hem şarj hem çekiş süper. temizlemesi basit. diğer modelleri bilemeyeceğim.
Hoover FJ180R2 aldım arkadaşlar memnunum ama arada temizlemek lazım özellikle fırçası saç tutuyor ama fırçayı çıkabilir yapmışlar şarjı da iyi gidiyor şimdilik bir sıkıntım yok, tabi başka bir ürün kullanmadığım için herhangi bir karşılaştırma yapamayacağım yine de sonuö olarak nereden aldım bu ürünü diye hayıflandığım olmadı hiç
bir de Nilfisk extreme eco aldım ki onda çok memnunum ses çok az çekiş 10 numara bir de başlık aldım halıyı çok iyi kabartım derinlemesine temizliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme