Şimdi Ara

Şarjlı Gamepad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ya millet ben de Logitech F710 buldum başka önerisi olan var mı, sadece karşılaştırma amaçlı pilsiz olduğu sürece istediğinizi yazın
  • omefar O kullanıcısına yanıt
    F710 biraz hassas denebilir alıcı ile arasında masa, bacağınız gibi şeyler olmaması gerekiyor. Direkt olarak birbirlerini gördükleri sürece mesafe neredeyse hiç sorun yaratmıyor fakat alıcı ile arasına yakın mesafede bile bir şeyler girerse kopmalar olabiliyor. Onun dışında pili o kadar uzun süre gidiyor ki şarj ile ilgili bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Ben alalı ne kadar oldu hatırlamıyorum ama halen içindeki pillerle kullanıyorum. F710'dan başka bir alternatifiniz de XBOX kontrolcüsünün PC için olan versiyonu. Alıcı ile birlikte geliyor. Bunların ikisi dışında bir de Razer modeli olması lazım fakat klasik Razer pahalılığına kurban gitmiş bir model. Bunların en büyük avantajı X-Input modlarının olması yani oyun kumandanızı bilgisayarınız da oyununuz da XBOX kumandası gibi görüyor ve tuş atamalarını buna göre otomatik şekilde XBOX'taki gibi atıyor. Özellikle oyunun kumandayı tanımaması gibi problemler tamamen ortadan kalkmış oluyor. Steam'in Big Picture arayüzünü de X-Input modunu destekleyen kumandalarla kullanabilirsiniz. F710'un bir avantajı da bunun yanında Direct Input modunu da destekliyor olması. Diğerleri hakkında bilgim yok fakat emülatörlerde ve çok eski oyunlarda bile sorunsuz şekilde biraz ayarın ardından F710'u kullanabiliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.