arkadaslar kaç sene gidiyor ve bitince piller napıcaz???
ewt bende merak edıorum ve bıttıgınde yenısını bulmamız kolay mı acaba?
Kalite global marka olanların pil ömrü genellikle 2 sene sonra yarı yarıya düşüyor.. Diğer piyasa malları yani Türkiye için üretilmiş fason markalarda bu süre 1 seneye kadar düşer.. Sony - Samsung - iriver - creative ve Cawon gibi media playerların orjinal pillerini Türkiye de bulmak malesef imkansız gibi.. Zaten pilini bulsan bile bu cihazların içini deforme etmeden açmak çok zor diye düşünüyorum.. Asıl amaç zaten pili biten cihazını çöpe at yenisini al satış politikası..
creatıve muvo t100 u ovuyor herkes.bende almayı dusunuyorum acıkcası ama bu pıl olayı suphe dusurdu ıcıme.kalem pılle calısan modellere mı yonelmelıyım sızce ?
quote:
Orjinalden alıntı: j.sparrow
creatıve muvo t100 u ovuyor herkes.bende almayı dusunuyorum acıkcası ama bu pıl olayı suphe dusurdu ıcıme.kalem pılle calısan modellere mı yonelmelıyım sızce ?
Kalem pille çalışanlarda extradan 2 şarjlı pil + şarj aleti almak zorundasın.Ben ipod touch kullandım,3 aylıkken aldım,5 ay ben kullandım,ilk günkü performansını korudu.Arkadaşım yaklaşık 1.5 yıldır iphone kullanıyor,o da ilk günkü gibi.Bu piller için verilen uyarıları dikkate alırsan sana sorun çıkarmazlar.Yerleşik pillerde pil değişimi yaptırabilirsin,ama astarı yüzünden pahalıya gelir,tabi benim cihazım gibi cihazlar için konuşuyorum.Harici pilli cihazların yararı şudur,uzun yolculukta pil bittiği an mola yerinde durup pil alabilirsin,en büyük yararı budur sanırım
Zaten kalem pille çalışan kalite mp3 player üretilmiyor artık.. En son Iriver T60 vardı;onun da üretimi bitti.. T100 tavsiye etmem;pil ömrü max 10 saat ve ekranı yok.. T100 yerine, radyosuz sansa clip alın;oled ekranlı ve pil ömrü 14 saat.. Ses olarak t100'den çok daha iyidir.. Fiyatı carrefour da 69 lira.. f/p +1
Bitince daha gelişmişini daha uygun bir fiyata alırsın.O kadarını düşünme.
Ben samsung ypu2z kullanıyorum 3 senedir.Aldığımda 9 saaten pil ömrü vardı hala aynı performansını koruyorlar. Ancak pili ömrünü tamamladığında aleti çöpe atmam gerekecek çünkü değiştirilebilir pil koymamaış samsung.Değiştirilebilse de çok pahalı olur ki o paraya yp u3 alabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme