< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bundan aldım kullanan var mı. Memnun kalır mıyızquote:
Orijinalden alıntı: 26greenwolfamazon
Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33KPa, 10'u 1 Arada çok aksesuarlı süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, kontrol ekranlı ekran,Yatak fırçası ile, esnek uzatma hortumu, büyük Toz Haznesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SZQHA3ATCWFRB1SF8F77&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SZQHA3ATCWFRB1SF8F77&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SZQHA3ATCWFRB1SF8F77&starsLeft=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
7-14 Şubat Tarihleri Arasında Teknosa Satıcılı Tüm Shark Markalı Ürün Alışverişlerinizde Axess Kredi Kartına Vade Farksız Peşin Fiyatına 9 Taksit imkanı mevcut
Shark Detect Pro Cordless Auto-Empty System 2L Şarjlı Dikey Süpürge
19.999₺
-
Ben kullanıyorum. memnunum yani şarjlı süpürgelerin 3 aşağı 5 yukarı çalışma mantığını anladıysan ve biliyorsan bir elektrikli süpürgeyle kıyaslamayacaksan işini görüyor pratik kullanışlı nispeten hafif güzel bir ürün. Şuana kadar bir arızası vs olmadı.
-
Roborock H5 Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Siyah
Altındaki kuponla beraber 9.999₺
-
Shark Detect Pro Auto-Empty System Kablosuz Dik Süpürge Beyaz
19.999 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 799 TL daha uyguna gelir.
www.karaca.com
Shark Detect Pro Auto-Empty System Kablosuz Dik Süpürge Beyaz Karacahttps://www.karaca.com/urun/shark-detect-pro-auto-empty-system-kablosuz-dik-supurge-beyaz
-
Hocam bulaşma derim bu ürünü başta çok alan oldu yalnız süpürge başlık kısmında hortum var bir zaman sonra o kısımda yırtılma oluyor kronik bir sorun yani ben de Amazon'a iade ettim bugün ürünü para yerde sağ ol canım yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X