bi de bulabilirseniz : remedios silva pisa - naci en alamo
chumba wumba-- i get knocked down (wc 98 müziği)
birde parlıement sinema club müziği ise all my life -- ama kimlerin söylediğini unuttum
arkadaşlar şu şarkıyı biliyonuz mu eğer yanılmıyorsam adam şöyle diyor
i'm never gonna see the sun goesssss downnnnn i'm never gonna see the sun goesssss downnnnn
ayrıyeten creed-with arms wide open önerilir
akidibol şu chumbawamba'nın şarkısının adı biraz farklı : "i get no doubt" diğer şarkıyı söyleyenler de: Linda Ronstadt & Aaron Neville (all my life)
kofox:PAnjabi Mc -Mundian to Back ke
yok ali_sami arkadaş doğru yazmış. I get knock down ama asıl adı tubthumping 'di
benim önerim Eddy Grant - Gimme hope Joanna
hakikaten doğrusu i get knocked down imiş. işin ilginci bu konuda bir arama yaptım ve misheard lyrics olarak "i get no doubt" kelimelerini gördüm ve çok güldüm . konuyla alakalı link:
ismini unuttum ama back setret boys son klibi harika diyolar
ben de tubthumping biliyordum... yani dinledim gerçekten enfes bi şarkı... burda mp3 nedir bilinmezken sorardım kimse bilmezdi... ama mayıs ayında öğrendim (bu mayıstı)... dinleyin...
bir de şu i get no doubt denilen kısımda zaten "yanlış bilinen sözler" doğru sözler diye açıklanmış o linkte...
parlemen adı neydi bab yazında indirim
Avarau diye bir şarkı vardı.. Arapça idi ve çok eski.. Çok önce dinledim.. Ama şimdi elimde olsun isterdim :-)) Bulabilecek varmı??
BERLİN-take my breath away BEN E KİNG-stand by me CHRIS ISAAK-wicked game CONNELS-seventyfour seventyfive DEEP PURPLE-soldier of fotune DURAN DURAN-come undone,ordinary world EAGLES-hotel california AL BONO AND ROMINA POWER-felicita MEAT LOAF-ı do anything TUTO COTUNGO-l'italiano MARTİKA LOVE-they will be done
bunlar vazgeçemediklerimden bu sıralar en çok dinlediklerim...eskilerden daha isim istersen yazarım...sağlıcakla kal...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by perpi</i> <br />BERLİN-take my breath away BEN E KİNG-stand by me CHRIS ISAAK-wicked game CONNELS-seventyfour seventyfive DEEP PURPLE-soldier of fotune DURAN DURAN-come undone,ordinary world EAGLES-hotel california AL BONO AND ROMINA POWER-felicita MEAT LOAF-ı do anything TUTO COTUNGO-l'italiano MARTİKA LOVE-they will be done
bunlar vazgeçemediklerimden bu sıralar en çok dinlediklerim...eskilerden daha isim istersen yazarım...sağlıcakla kal... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Perpi müzik zevkimiz benzeşiyor. Benimki de çukulatalı karışık Listene ek: Duran Duran- Notorious Duran Duran- Wild Boys Martika- Toy soldiers Shakespeare's Sisters- Stay A-ha - Move to Memphis Cher- Walking in Memphis Depeche Mode- Free Love Depeche Mode- Walking in my Shoes Düzeltme: Martika- Thy, love will be done
eyvallah woodpecker...müzik arşivini bana gönderirsen sevinirim...ben arşivliyeyim sana 2-3 gin içinde gönderirim...sağlıcakla kal...
Perpi mailin geldi, teşekkür ederim. Ben de sana bir liste yapıp göndermeye çalışacağım. Yalnız eklentinin formatı olarak sarkılar. sxc çıkıyor. Excel bunu açamıyor[V], ne yapmam lazım? Görüşürüz.[:I]
allah allah...open office org kullanıyorum ben acaba ondanmı kaynaklanıyor...bi araştırayım ben...eğer blen varsada benden önce cevaplayabilirse cevaplasın lütfen...olmazsa wordpadden gönderirim artık...
Perpi, sağol ama yine açamadım. [V] Galiba dediğin gibi Open Ofiiceden kaynaklanıyor. Şöyle bir hata oluyor: <b>"Sistem belirtilen kaynağı konumlandıramıyor. 'office.dtd' kaynağı işlenirken hata oluştu. + <!DOCTYPE manifest:manifest PUBLIC "-//OpenOffice.org//DTD Manifest 1.0//EN" "Manifest.dtd"> </b>" Wordpad olarak yollarsan sevinirim. Teşekkürler. Bu arada ben de eski cdleri karıştırıp Open Officeyi bulayım bari... Görüşürüz
evet open officeten oluyormuş...ms. office 2000 çaktım bende gönderiyorum şimdi...boşuna arama open office kırdım attım bende :)...sağlıcakla kal...