Böyle dinleyince sevdiğini, memleketini hatırlayacağın şarkılar arıyorum. Sazlı bişeyler olabilir, Kazım Koyuncu'dan da beğendiniz şarkıları söyleyebilirsiniz..
Zeki Müren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun. Muazzez Abacı - Unutamazsın. Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim.
Dinle bunları. İntihar etmeye kadar götürür adamı. Hele sevgilinden ayrıldıysan bitti demektir.
Sevdiğini istiyosan. Manga - Bir Kadın Çizeceksin Çilekeş - Kendimden Geriye
Acayip efkârlanıyom bu şarkılarda.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Zeki Müren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun. Muazzez Abacı - Unutamazsın. Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim.
Dinle bunları. İntihar etmeye kadar götürür adamı. Hele sevgilinden ayrıldıysan bitti demektir.
Bitti o zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: TechIn
quote:
Bitti o zaman.
şebnem ferah -yagmurlar atanlar saolsun
Kardeş Türküler - Turnam,Dargın Mahkum Şahrud Seyduna Türküleri - Sen Hİç mi bahar görmedin? , Hayat (Kazım Koyuncu söyler), Aldı Gitti, Yürek Göçü, İstanbul Ağlıyor, Yavaşça Yasemin Aksu - Vazgeç Gönlüm Ahmet Şafak - Gesi Bağları
quote:
Naptın be abi adam sevgilisinden ayrıldığı için istiyo zaten. Tam şarkıları yazmışsın.
Sana rap dinle diyorum ama sevgilini hatırlıyorsn bişi diyemem artık alper.