ya arkadaşlar bilen varsa şu cezanın tamam şarkısının full şarkı sözlü olanı varsa yazsın bulduğum bütün şarkısözlerinde tam ceza bitiriyo fjarde varldenin girdiği bölümden itibaren koymamışlar
sen yeterki iste
Canimi verene dek mi savasacagim ben acaba? Gözümün icine bakiniz Araba pesinde kosana, merhaba, ne demek istedim ben anla Kaderi geriye cevireceksen, haydi gel cevirde Anamin gözüne yaslar inmesin, bu yagmur dinmesin Yalanci kazanamazki savasi ****** respect Kompleksli ruhlara selamlar olsun Ceza- mikrofonunu acti, nefretini bir döktüki, sen sorma Dövünen kalplere yan vurma Istanbul deme, su anda stokholm World wide connect, jow Jo burasi poligon Akil fikir dolu 3 mc, sanma holigon ****** pekisecek bu dostluk, bosporus-stokholm Bombayaj weak mcs Uzak mi kaldi kalbim acaba yarina acana kapiyi Ne demek istedigimi sen bir anlarsin, birde nefret, fjärde världen Anladin mi derdimi? Herzaman gerceklerle
[fjärde världen] 'linka sinade linka pinade linka fina svadenaf De quinade lane türktas harekenintequit de valetod De halefor [ceza] Kalbim rapim nefretim cezam
Du Riescht So Gut
Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke Die Ufer sind Vernunft und Trieb Ich steig Dir nach Das Sonnenlicht den Geist verwirrt Ein blindes Kind das vorwärts kriecht Weil es seine Mutter riecht
Ich finde Dich Die Spur ist frisch und auf die Brücke Tropft dein Schweiß Dein warmes Blut Ich seh Dich nicht Ich riech Dich nur Ich spüre Dich Ein Raubtier das vor Hunger schreit Witter Ich Dich meilenweit
Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher Du riechst so gut Ich finde Dich So gut Ich steig Dir nach Du riechst so gut Gleich hab Ich Dich
Jetzt hab Ich Dich Ich warte bis es dunkel ist Dann faß Ich an die nasse Haut Verrate Mich nicht Oh siehst Du nicht die Brücke brennt Hör auf zu schreien und wehr Dich nicht Weil Sie sonst auseinander bricht
Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher Du riechst so gut Ich finde Dich So gut Ich steig Dir nach Du riechst so gut Gleich hab Ich Dich Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher Du riechst so gut Ich finde Dich So gut Ich faß Dich an Du riechst so gut Jetzt hab Ich Dich Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher
Come on down And see the idiot right here Too f*cked to beg and not afraid to care Whats the matter with calamity anyway Right, get the f*ck outta my face Understand that i cant feel anything It isnt like i wanna sift through the decay i feel like a wound, like a got a f*ckin Gun against my head, you live when im dead
ONE MORE TIME MOTHERF*CKER!!!
Everybody hates me now so f*ck it Bloods on my face and hands, and i don't know why i'm not afraid to cry But thats none of your business whose life is it ? Get it See it Feel it Eat it Spin it around so I can spit in his face I wanna leave without a trace cuz,I don't wanna die in this place
PEOPLE=SHIT! (whatcha gonna do) (cuz im not afraid of you) (Im everything you´ll never be)
It never stops You can't be everything for everyone contagion- im sittin at the side of satan what do you want from me? they never told me the failure I was meant to be overdo it-dont tell me you blew it stop your bitchin' and fight your way through it IM -NOT-LIKE-YOU I-JUST-F*CK-UP come on motherf*cker everybody has to die
PEOPLE=SHIT
PEOPLE=SHIT
Renklerin İçinde
ifadende kararsizsin isiklarin altinda seni tutan biseyler var korkularin yaninda
Come on down And see the idiot right here Too f*cked to beg and not afraid to care Whats the matter with calamity anyway Right, get the f*ck outta my face Understand that i cant feel anything It isnt like i wanna sift through the decay i feel like a wound, like a got a f*ckin Gun against my head, you live when im dead
ONE MORE TIME MOTHERF*CKER!!!
Everybody hates me now so f*ck it Bloods on my face and hands, and i don't know why i'm not afraid to cry But thats none of your business whose life is it ? Get it See it Feel it Eat it Spin it around so I can spit in his face I wanna leave without a trace cuz,I don't wanna die in this place
PEOPLE=SHIT! (whatcha gonna do) (cuz im not afraid of you) (Im everything you´ll never be)
It never stops You can't be everything for everyone contagion- im sittin at the side of satan what do you want from me? they never told me the failure I was meant to be overdo it-dont tell me you blew it stop your bitchin' and fight your way through it IM -NOT-LIKE-YOU I-JUST-F*CK-UP come on motherf*cker everybody has to die
PEOPLE=SHIT
PEOPLE=SHIT
bak şimdi gaza getirdin beni.konsere de bu şarkıyla giriyolar coşuyon ztn.
Nefret - Anahtar
Gel öyle durma Türkçe Türkçe Rap'e gel Anahtar elimde Hiphop Bir Bomba Lallalallala Kulakları tıkama Gerçeklerde mikrofon Hiphop bir bomba
[Ceza] 'Neremi Neremi' deyip 'Türkçe Rap Nerede Nerede' diyenlere Benden bir hediye Soyunmaya benzemez bu göğüslerim kapalı İstanbul�u dinliyorum gözlerim kapalı Etiler'de işim olmaz Tarabya�ya yolum düşmez Lopez'ler Anthony'ler burayı kasıp kavururken Siz sansasyon peşinde koşmaya devam edin Yıkın ortalığı yakın 7.4 lerle ilgilenmeyin sakın Şimdi bakın akın akın UnderGround Hiphop yolda Takın NEFRET tokasını, kafanıza çakın, Kaçın çünkü Nefret deli eder gerçekleri söyler Anlamı yok bizim için katın ve de yatın
Gel öyle durma Türkçe Türkçe Rap'e gel Anahtar elimde Hiphop Bir Bomba Lallalallala Kulakları tıkama Gerçeklerde mikrofon Hiphop bir bomba
[Dr.Fuchs] Türkçe Rap Meclis-i Ala hala hayattayım ayaktayım Sokak çocukları sokakta yatarken Maymunlar dansözlere para takmakta Hava atmakta olan sosyeteye Türkçe Rap'ten tokat gibi bir cevap daha yetmez Topla topunu bir çuvala at okyanusa gitsin Bu oyunlar bitsin Bakın trafik terörü baş düşmanımız olmuş 0-1-2 mikrofon benim elimdeki Yağmur damlaları gibi çoğalan Türkçe Rap�in akıncıları geri geldi...
Geri çekilin yanıma gelin nefreti dinleyin Rap yine bu deyin anlamaz ki Hep pop söylemekle olmaz ki
Nefret çömeldi Türkçe Rap önerdi hızla sana yöneldi son Süratle yanına geldi verdi Türkçe Rap�i Türkçe Rap�le deldi son setimizi deldi Bak naptı Seni de gerdi Bakma çatla patla takla atma 7566 patla zıpla atla durma Hopla Takla makla atma aşkı maşkı boş ver Türkçe Rap�e gel
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
Nefret - Anahtar
[Ceza] 'Neremi Neremi' deyip 'Türkçe Rap Nerede Nerede' diyenlere Benden bir hediye Soyunmaya benzemez bu göğüslerim kapalı İstanbul�u dinliyorum gözlerim kapalı Etiler'de işim olmaz Tarabya�ya yolum düşmez Lopez'ler Anthony'ler burayı kasıp kavururken Siz sansasyon peşinde koşmaya devam edin Yıkın ortalığı yakın 7.4 lerle ilgilenmeyin sakın Şimdi bakın akın akın UnderGround Hiphop yolda Takın NEFRET tokasını, kafanıza çakın, Kaçın çünkü Nefret deli eder gerçekleri söyler Anlamı yok bizim için katın ve de yatın
[Dr.Fuchs] Türkçe Rap Meclis-i Ala hala hayattayım ayaktayım Sokak çocukları sokakta yatarken Maymunlar dansözlere para takmakta Hava atmakta olan sosyeteye Türkçe Rap'ten tokat gibi bir cevap daha yetmez Topla topunu bir çuvala at okyanusa gitsin Bu oyunlar bitsin Bakın trafik terörü baş düşmanımız olmuş 0-1-2 mikrofon benim elimdeki Yağmur damlaları gibi çoğalan Türkçe Rap�in akıncıları geri geldi...
Geri çekilin yanıma gelin nefreti dinleyin Rap yine bu deyin anlamaz ki Hep pop söylemekle olmaz ki
Nefret çömeldi Türkçe Rap önerdi hızla sana yöneldi son Süratle yanına geldi verdi Türkçe Rap�i Türkçe Rap�le deldi son setimizi deldi Bak naptı Seni de gerdi Bakma çatla patla takla atma 7566 patla zıpla atla durma Hopla Takla makla atma aşkı maşkı boş ver Türkçe Rap�e gel
süpper
P O P P O P nefret fEAT BEKTAS&Kader poppop abullabut, basiretsiz, ebleh poppop pespaye, müptezel, tiynetsiz poppop iskarta, naçiz, zelil, eçhel iste geldi en sonunda raggamuffin le ecel
laflari klise olmus hepsinin bu nefret oglum anladinmi bak spesyal olduk yeni jenerasyon çok dertli beyinler yikanmaya hazir belkide nedeni ne hayal kahramanlari hayal süsledi süslemekte cenneti bu dünyada gören nerede simdi günahlar üstümüzde saganak yokmu degnek durdurak, halkim aç sokak çocuklari gecekondular talan edilmis topragim yara bantlariyla kapatilmaya çalisilan utanç tablolari övünülen görüntüler ve manzara sosyete, nazar degmesin diye nazar boncugu üzerlerinde dikkat pazarda can satilmaya baslanildi hile zeka önünde akillanmamis bos beyinler pesinde bos felsefe akil veren bu serseri bu ceza bu doktor bu bektas bu kader...... Yeaahh Yeaahhhh...
x2 poppop abullabut, basiretsiz, ebleh poppop pespaye, müptezel, tiynetsiz poppop iskarta, naçiz, zelil, eçhel iste geldi en sonunda raggamuffin le ecel
Inanilmaz bir güç ve düsünce stiller, Gözlerden alev alev gelen rap'lerimle bogdum, Soluklan, doruklardan zemini tarttim, Senin beynine girdim, Zehirledim, Gerilettim, Modern silahlarla egitildim, her zaman pasif Weck'lere, Ölümsüz askerlerim pesinizde, Dünyadaki bütün tilkilerin gerçek lideriyim, Gerçek önderiyim, Askerlerimi essiz katiller olarak yetistirdim, Gelistirdiim stratejiler yerli yerinde, Planladigim kroseler beyinlerinize Mikrofonu tutamayan sübyanlarin boyunlarini kesip nefes borularina tersten yerlestirdim, Gerçeklestirdigim sabotajlari izle takip et, Beni bulmana ramak kala, Hayatiniz kaldi elimdeki ihtimalsiz zarlara...
poppop abullabut, basiretsiz, ebleh poppop pespaye, müptezel, tiynetsiz poppop iskarta, naçiz, zelil, eçhel iste geldi en sonunda raggamuffin le ecel
Günler hep hüzünle geçiyor, Yillarsa vatana hasterle, bana yoksulluktan bahsetme Büyük parayi kaslarin arasindan vuracaz bi rast gelse, Biliyormusun çok param yok Bos lafa tok bu aç karin, bosa zorlama koç, kafa yormalar bos aslanim, Dosta bok atan dost burda o kadar çokki baskanim, of anam of bi çareyim, Kisaca anlatayim hikayemi Ticari amaçla geldik sömürdüler ziyareti, ömrüm kargasa, gözüm arkada, zamanim yok sövüp saymaya Ölüm Allah'tan ama bu kadar derde çözüm varmi aga? Atmosfer gergin Berlin'de, bebelerin bile eli belinde, Burda objektiflere nasil bakmalisiniz resmi çekince, Görünen çocuklara bozuk para, pasta, bisküvi, Bedenimse hasta düstü, görünen ve yasanan çogu zaman baska çünkü, Herkes kendine fazla düskün, Tamam herkes en birinci, Bati Berlin prensibi mi? Uzaktan sallar mendilini...
poppop abullabut, basiretsiz, ebleh poppop pespaye, müptezel, tiynetsiz poppop iskarta, naçiz, zelil, eçhel iste geldi en sonunda raggamuffin le ecel
Nefret, gegen das Denken in unterschidlichen Klassen, Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen, Nefret, die daraus folgende Wut die Jahre gârt und ruht, Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut, Nefret, ist der Würgreiz gegen die Autoritât die es verseht, Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dreht Nefret, nach unten treten und nach oben zu buckeln, Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln, Nefret, durch Heuchelei versuche die Wahrheit zu vertuschen, Volksverdummung fördern um die Inzest'ne Macht zu puschen, Nefret, gegen eure Habgier nach Erfolg Ruhm und Glanz, Daraus wâchst ein Krebgeschwür von Intolerater Ignoranz, Nefret, gegen die folgen der systematischen Verstummung, Respektieren und Billigen rassisticher Stimmungen, Nefret, heißt F-euch in euch in eure Klarheit nach Reinheit, Ihr vertuscht mir nicht Sicht mit den Lügen auf die Wahreit
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
walla hiç turkçe sarkı yoqktu
Al 1de Burdan Yak, Kapasite Meselesi Bak Perde Kapanmış Lak lak, Başlar Az Sonra Dedikodu Kazanına Kepçe Olsan Kaç Yazar? Çatlak Seslere Alıştı Her Kulak Beni Update Edin, Rapi Sadettim Kulaklara Download Edin Rapin Evi Çıtasını Tepelere Çaktım Kontrol Edin, Teknoloji Bugün Yine Jön Dinmiş Bakışlar Bön Yüzünü Kendine Dön Çabalamalı Ve Bulmalı Yön Sago Rapte En Ön, Nizam Mayın Malzeme Mayın Rahat Tespit Edin Taa Kendisi Hayat Kim Kaldı Bir Şakayla Sakat? Beş Kişi Kalmış Canavar Sago Kat Biz Karagöz Siz Hep Hacivat, Piri Wati Takarak Robota Bağlasakta mı Saklasak? Kendimizi Yemesek de Yanında mı Yatsak? yo Kime Trip atsak? Bugünlerde Herkes Aksak Kısa Dönemeçten Yolumuzu Bulsak Herkes İşini Bilir Kişi Maksat Takdir Dünyali Dostum yo yo yo yo Bana İyi Rol Verin Amacı Var Yapılan Her Eylemin, Nihayetinde Boşa Akmasın Terin Hediyesi Paketli Her Emeğin Göz Nuru Nedirse Ettiğin Odur Ki Bulurun Galaksilerde Raks Ederken Şuuruna Dostum Hay Aksilerde Dolup Taşar Umudum..
Hadi Gazla..!
Nakarat: (2x) Al 1de Buradan Yak Sadrazamım İkram Ben Dilenci Şayet Hicvin Sonu İdam Neyse Ne Baş Koydum Yoluma Yürürüm Yok Hatam Yok Şakam
Dünya Malı Uçan Halı Bin Ve de Düş Bitecek Ol Emin Kurduğun Her Düş Çok Rüküş Düşünce Modaları Gülüş Fiyasko Dolu Aklımın Odaları Güç Birimlerini Devreye Sokun Hadi He-man Misali Şahlanan Bi Matrix Tanıdım Benimki Matrax Atraksiyonlarımın Tamamı Durmaksızın Markaj Gözlerin Sulu Boya Kıvamı Makyaj Uzaklaş Yani Başımdan İşin Yaş Geceleri Yüzde Kırkımız Ayyaş Hip Hop Bala, Gora Yelken Fora İleri Rota Bağdatı Bulmuş Emmim Sora Sora Bazen Kaderi Belirler Yazi Yada Tura Moral Düşünce Zora Komiklikler Şakalar Yetişir İmdada, Ustura Misali Keskin Zekalarin Dansını İzle Acaba Kaç Cambaz Yürür Aynı İpte? Emekler misin Kosmadan Önce? Bilip de Bilmezden Gel Dilenci Linç Eder Dilenci Oh Çeker Dilenci Ahkam Keser..
Hadi gazla..!
Nakarat: (2x) Al 1de Buradan Yak Sadrazamım İkram Ben Dilenci Şayet Hicvin Sonu İdam Neyse Ne Baş Koydum Yoluma Yürürüm Yok Hatam Yok Şakam
->valla -> yoktu
euehueheuehe guzel yakalamıssın ama neyse konumuza donelim
neyim Var ki ?
bir bahcemiz var bir taraf cicekli bir tarafsa çöl bir tarafda gokkusagi obur tarafsa kör hep sinirda kalmis aldanir biz hep siniflarda kalmislardan cok uzakdayiz sikinti cekmislere yakin bir yerde colde kazanilan zaferler hepsi kanla yazili rahmak olmasaydi insan tum zaferler dostca kazanilirdi her daim gun batimina her geceden gunduze islenen bir suc var her bir yerde bahcemiz var cumle derde ol deva ve vadiye dua ederdik gunde bin defa fayda yok bu cok fena care yok bu bir bela sanki yoktu basta hepsi kalsin aleminde sagopa ve ceza rap icin bir pranga
sagopa: ilham perilerim yorgun ellerim ve miskin armagan dusuncemin yaninda bir emanetim bu bedene sor yillarim bi yetki verdi etki tepki oldu kendimin hududlarinda bir cicektim ordumun onca tarla doldu safakti maskenin duvarda yirtip attigi bir takvim yapraginda geri kalan umut rakanlar oglum oldu istedigim yerdeyim bir iki dakika verin bu adama konusamaz dilim tutuldu
ceza akan sular bu bahcelerde kurtulur zebanilerden akmayan suyu ile colde cesmeler var her bi yerde olmaya calis bi kul istedigimiz tek bi sulh olmasin altimda cul olmasim param ve pul yinede gul bikez ve bikere gul ve senede birde olsa gul bu colde yeserir elbet savas biter ve bizde sinirin ortasinda kayip olur giderde sozlerimizi ve hepimizi miras birakiriz yeter
sagopa kajmer ey rapin sebebsiz anlami damarlarimda gezine dur sakaklarimda kan birikmis ben bi cumlelik bi nokta degilim siirlerimle gomulecek adim satirlarimda gecmisin tokat izleri ondandi ellerimde kara kalem kara gozum seyirde yollarimda yolumu gozledim bi yolcu malubum yaradan allahim gencligime mahcubum bir tabanca elime hakim oldu cok alistim ben bugunde yasiyorum yarinda mechulum bin yasak ve bin ceza ile ilelebetmi yasiyorum bir bal olsam damlasam belki gider nefretim ve var olan bin cezam
"neyim varki?" komple ezberimde benim... """"""yinede gul bikez ve bikere gul ve senede birde olsa gul bu colde yeserir elbet""""" burayı ezberliyecem diye canım çıkmıştı...
yaw ezberlemeye çalıştığım anı görmeliydin..yanımda şarkı sözleri de yoktu.. zaten memleketteydik. Sadece bi CD'ye çekip gitmiştim... canım sıkıldı ve de ezberleyim dedim... Ezberliycem diye maymuna döndüm.... yiğenlerimin ikiside bana gülüyolardı ben ezberlemeye çalışırken....
quote:
Orjinalden alıntı: Baha_RIP
Du Riescht So Gut
Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke Die Ufer sind Vernunft und Trieb Ich steig Dir nach Das Sonnenlicht den Geist verwirrt Ein blindes Kind das vorwärts kriecht Weil es seine Mutter riecht
Ich finde Dich Die Spur ist frisch und auf die Brücke Tropft dein Schweiß Dein warmes Blut Ich seh Dich nicht Ich riech Dich nur Ich spüre Dich Ein Raubtier das vor Hunger schreit Witter Ich Dich meilenweit
Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher Du riechst so gut Ich finde Dich So gut Ich steig Dir nach Du riechst so gut Gleich hab Ich Dich
Jetzt hab Ich Dich Ich warte bis es dunkel ist Dann faß Ich an die nasse Haut Verrate Mich nicht Oh siehst Du nicht die Brücke brennt Hör auf zu schreien und wehr Dich nicht Weil Sie sonst auseinander bricht
Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher Du riechst so gut Ich finde Dich So gut Ich steig Dir nach Du riechst so gut Gleich hab Ich Dich Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher Du riechst so gut Ich finde Dich So gut Ich faß Dich an Du riechst so gut Jetzt hab Ich Dich Du riechst so gut Du riechst so gut Ich geh Dir hinterher
Bin yillik saltanat, 1453'te Sahi güllesiyle, Istanbul oldu Konstantinapolis denilen yalan, Istanbul'um oldu Marmara'm kan, gökyüzü duman, Simdi bakiniz lan, Onun gibi beyinlere vuran Bir kahraman yok mu lan? Var! Sesi kabus korkutur, düsmani buz keser, Esen rüzgarla birlikte gülleler yikti, Duvar tanimadi, Ama simdi nerede sahi nerede? 53 günde zafere kosan ordu nerede? Istanbulu simdi görselerdi keske, Akillari basa toplayacak ama düsmani bozacak, Alabildigine gülleleri kusacak Bir sahi olsa vursa keske Istanbulu mahvedenlerin kalelerine
Kahraman yok artik, Heryerde mafya, Parsellendi topragim, Güzelim ormanlarim hep oldu villalarin, Denizim kapkara, Paralarin çöpü burasi bir arena, Ceza!!! Patlayan bir bomba, insan insani ne kadara vuruyor acaba? Nefret bir sahi sözleri ise gülle, Tarihini unutmus olana güle güle.
Geçmisle övünmekten biktim be biktik, Yeni zaferlere kosmak tarihe borcumuz, Dünyaya hükmetmek artik yetmez bize, Yeni cepheler ver sen pasam, Sahi kadar güçlüyüm tek basima tahrip edecegim, DÜsmanlari koyarim siraya, Dikkat! Nisan al, Atess! Bu sana ilk sahim olsun içimdeki kalles.
Benim ugurlu sayim 1453, bir arti dört arti bes arti üç, Onüç'ü ugursuz sayan batililara, Osmanlidan bu sahi hediye olsun sonsuza, Torunlari ise batiya hayran olmus, Senelere damgasini vurmus olan ruhsuzlar, sahi geri gelecek, Artik dur diyebilecek gücün kalmamis, kalmamis, sanki Duvara baglanmis Zorla izlettirilen bir korku filminin parçasi olmussun, Sen donmusmusun yoksa korkmusmusun? Ona buna sorsana aslanim, sorsana! Aslinda donup kalmis olarak seni izleyen insanlar var, 10 üzerinden 7 kere geri çekilmissin, Istanbuldaki surlarin içersinde ezilmis ve hükmen yenilmissi
Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik
İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şey Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyim
Madem ki istiyorsun öyleyse durma git Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim Sen de bilirsin hiçbir şey sonsuza dek sürmez Hatta her an yeniden sevebilirim
Olmazdı ben de biliyorum haklısın haydi git Korkma seninle gerçekten dost olabilirim Aslında ben de uzun zamandan beridir sana Ayrılmak istediğimi söylemedim haydi git
Git... Git... Git... me dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim Aramızda yaşanacak yarım kalan birşeyler var Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim
İkimiz için de doğru olan böylesi git İnan bana sandığın kadar üzgün değilim İçimde yepyeni bir hayata başlamanın Sevinci ve heyecanı var artık git
Kokun rüzgara dolar eser de Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken bitemezki böyle Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken biz yenilmeyiz Hiç kimseye hiçbir şeye
Olmuyor birtanem olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası alnımın yazısı Yoksun nasıl yaşarım ben sensiz
Sorma nasıl yaşadım sensiz Bunca zaman İnanma ben sendeyim hiç sebepsiz Unuttuğum yalan
İçimde kopan birşeyler senden Yarım kalan yaşanmayan günlerden Hesap sorar anılar şimdi benden Vurur geçer o hasretin taaa derinden Beni yüreğimden
Nerdesin bu akşamlar sensiz olmuyor Nerdesin eller yerini almıyor Sen orda ben burda yüreğim dayanmıyor Nerdesin bu şehir bana dar geliyor