kaç kere eart ghoosta öldüm ben kaçkere hyounga ghoust solgier e öldüm ben hiç uykum gelmez sabaha kadar kasarım
sroya yeni server gerek anlasana sende biliyosan ama yapmıyosun greece nin adını değiştirsene türkler orayı ele geçircek bilmiyomusun
bişeyler uraştım inşallah beyenirsiniz
ORDA BİR GİANT VAR USAKTA O GİANT BİSİM GİANT'IMISDIR
KESMESEK'TE KASMASAK'TA O GİANT BİSİM GİANTIMIZ'DIR.
quote:
Orjinalden alıntı: yanlizsarki
hade beyler şarkılar uyduralım sroya ben başlıyorum:
JANGANKIZI
Bir nuke attım strye ahh dedi hunterı çıktı levelın kaç dedi vay vay vay atalımmı jangangızı atalımmı vay ahh senin için 15 lwl kasalımmı vay vay.
TIGERGİRL
Janganın etrafı tıgerli dağlar aman aman gezme tıgergirl bu dağlarda seni kasarlarrrr gianttan championdan ayrı koyarlar.
ZİNDAN
Uzun ince Zindandayım kasıyorum gündüz gece bilmiyorum level kaçım kasıyorum gündüz gece gündüz gece gündüz gece off sp lerim offffffff
böyle şarkılar yazın
'BURASI ZİNDAN BURDAN ÇIKIŞ YOK'
ellerine sağlık
SROOO bir numara en büyük hotandan çıkan çılgın tüürk 25 yaşında yüz binlik horse nerden geldi bu gold en iisi sorma her gün pvp caddeler kan kan bile kırmızı deil karakan karakan yine geldik buraya hakkınızı sorup unionu kurmaya
gold um yok şak şak şak elixir im yok şak şak şak sosum mosum olmasın ziyanı yok şak şak şak sp dolu bu çarım işte budur benim servetim
SROOO bir numara en büyük hotandan çıkan çılgın tüürk 25 yaşında yüz binlik horse nerden geldi bu gold en iisi sorma her gün pvp caddeler kan kan bile kırmızı deil karakan karakan yine geldik buraya hakkınızı sorup unionu kurmaya
süper bence en güzelini yazmışın
eyvallah
fincan manam hatırına saydım bir yudumluk mana eder sarhoş komplo ortduların hunterlerin neyim varki gold dan gayrı bir çarımız var bir tarah elixirt bi tarafsa sos bir taraf jangan öbür taraf sa hotan janganda kazanılan zaferler hepsi kanla yazılır ahmak olmasaydın insan tüm pvpler dostça kazanılırdı her gün doğumundan batımına her geceden gündüze işlenen bir suç var her server de thief var skiller ol deva diye dua ederdi günde bin defa fayda yok bu çok fena çare yok bu bir bela sanki yoktu aleminde guvengs ve iNt_ArcheR
alta niye yazmadın sözleri fatala ait diye
kardeşimö msn de tanıştık şarkıma ne sulanıyon bir iki kelime yazdın aaaaaaaa
hehe
www.silkroad onine . net
90 60 90 carım var
kasa kasa bitmez potum var
kendime maymun arıyorum.
aradığım beni kasacak elixir calacak.
ismeil ye ka
bir sosum var artık tutamam depoda kassam nereye kadar kasmasam neye yarar . hiç lagsız olmadı hiç karnım doymadı
bak bu son traderlık lag yok bundan sonra exp yok yok yok
bir sosum var artık tutamam cebimdeeeeeeeeeeee.
bir sro beni tutar elimde degil girer girmez deliren laglar elimde degil. düşerken son bir kez hattan eminim emin gitti bütün explerimmmmm
full intin hürmetine bi gel nuke'um cebimde sp biriksin. bu gece kastım bugece lvl atladım. adımı ısayutara söylersin. gel blockuma bi gel giantım içimde bi rüzgar essin . bu gece kastım bu gece lvl atladım. kasarım ah kasarım.
ıyyy igrencim
BİR SOSOUM BİLE YOK GM YE KÜSTÜM BÜTÜN HOTAN BANA KÜSDÜ
HOTAN DOWNHAG YIKLIYO JANGANDAN BIKILIYO HERGÜN PEŞİME THİEF TAKILIYO BEN HUNTERİM TAHMİNİM DOĞR YASLARIM SOSO DEGAJENE DOĞRU
SRONUN YANINA ONLİNE KOYDUK AYLARDIN SRONUN ESİRİ OLDUK JANGANDAN HOTANA ESİRİN OLDUK SRO ONLİNE SEN BİZİM HER ŞEYİMİZİN KAÇALIM ATKADAŞLAR 90 LIK GELİYOR HOTANDA BU GECE BAYRAM OLUYOR YENİ SERVER ----TÜRKLERİN---- ALEM BİLİYOR AÇALIM CHARLARI TÜRKLER GELİYORRRRRR...
VALLAHA MORELİM BOZUKDU BU KADAR OLDU UMARIM BEĞENİRSİNİZ
quote:
Orjinalden alıntı: Mr_BuqqS
BİR SOSOUM BİLE YOK GM YE KÜSTÜM BÜTÜN HOTAN BANA KÜSDÜ
HOTAN DOWNHAG YIKLIYO JANGANDAN BIKILIYO HERGÜN PEŞİME THİEF TAKILIYO BEN HUNTERİM TAHMİNİM DOĞR YASLARIM SOSO DEGAJENE DOĞRU
SRONUN YANINA ONLİNE KOYDUK AYLARDIN SRONUN ESİRİ OLDUK JANGANDAN HOTANA ESİRİN OLDUK SRO ONLİNE SEN BİZİM HER ŞEYİMİZİN KAÇALIM ATKADAŞLAR 90 LIK GELİYOR HOTANDA BU GECE BAYRAM OLUYOR YENİ SERVER ----TÜRKLERİN---- ALEM BİLİYOR AÇALIM CHARLARI TÜRKLER GELİYORRRRRR...
VALLAHA MORELİM BOZUKDU BU KADAR OLDU UMARIM BEĞENİRSİNİZ
HARİKA
bir kez gelmişsin bu saçma jangana sosları unutmak çok zor inan bana sevdiğim çar bile artık yalan söylüyor kastığım yaratıkllar acı vermeye başlıyor geride bir sos bırtaktım birde som rüyamı bu gerçekmi inan anlamıyorum olanlar yetmez gibi birde pm geliyor mutluluktan hoşcakal birer birer kasıyor iyice farm yapmak için biraz daha kasıyorum soyulmuş bir trade gibi ağlıyorum gidiyorum buralardan kasıyorum durmadan kas artık kas gitti gm
JANGANDA 5 HOTANDA 15 fazla exp verise çara beleş
bir kez gelmişsin bu saçma jangana sosları unutmak çok zor inan bana sevdiğim çar bile artık yalan söylüyor kastığım yaratıkllar acı vermeye başlıyor geride bir sos bırtaktım birde som rüyamı bu gerçekmi inan anlamıyorum olanlar yetmez gibi birde pm geliyor mutluluktan hoşcakal birer birer kasıyor iyice farm yapmak için biraz daha kasıyorum soyulmuş bir trade gibi ağlıyorum gidiyorum buralardan kasıyorum durmadan kas artık kas gitti gm
JANGANDA 5 HOTANDA 15 fazla exp verise çara beleş
bunu son cümlesi ii
hee hee ondan
quote:
Orjinalden alıntı: guvengs