Uzun bir süredir kendi başıma müzik yapıyordum. 4 Albümümü ve 5 single/EP'i spotify'a ekledim. Ağırlıklı olarak gitar soloları odaklı instrumental şarkılarım var. Bir yanda da daha sert Death, Black Metal türlerinde de şarkılarım bulunuyor. Bazılarında progresif etkiler de bulunuyor. Yaklaşık 7 senelik bir süreci kapsadığı için tarz çizgim keskin değil.
Şarkılarına biraz bktım en iyisi bu son yaptığın olmuş bana göre. Son şarkıda da vokali arka planda tutmuşun aslında ön planda tutman ve efektlerini biraz daha softlaştırman iyi olur. Arkadaki gitar ve drumlarında efektlerini çok vermişim. Sana yararlı olması açısından gitar seslerinde reverb ve delayı nasıl kullanabileceğini ve sağ sol dengesini nasıl yapacağını az çok anlatayım çok yararını görürsün. Lead gitarı %15 lik açıyla sol tarafa ver, ritmik gitarıda %15 lik açıyla sağ tarafa ver, ritmik gitar reverb %60-%70 derecelik açıyla sol tarafa vursun lead gitarında delay i %60-%70 açıyla sağ tarafa vursun bunu bir denemeye çalış aradaki farkı göreceğine eminim. Bu son şarkı için konuşacak olursam Lead gitar için eq yaparken 600hz ile 800hz aralığında oynama yapmanı tavsiye ederim. bu frekanslarla oynadığında gitarın hem tonunu dolgunlaştırırsın hemde diğer seslerden ayrılmasını sağlarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme