Bildirim
Şarkıyı bulamıyorum :/
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel... -
Ayni reklami ben de izledim,sanirim aradigin sarki "Fun -We Are Young" buda linki
http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts
umarim yardimci olmusumdur :) -
birkaç saattir arıyordum bu şarkıyı,teşekkürler. -
ARKADAŞLAR BENDE Bİ KAÇ GÜNDÜR Bİ YABANCI ŞARKIYI ARIYORUM YABANCI OLDUĞU İÇİN TABİ BULAMADIM ŞARKIDA FOR YOU YADA ı YOU LİKE TAKE DİYE PEK İNGİLİZEYLE ARAM YOK LÜTFEN ŞARKIYI BULAN BANA SÖYLESİN -
arkadaşlar bende bı sarkı arıyorum gecen gun pal statıonda dınledın sanırım zencı bı adam soyluyor nakarat bolumunde hey hey hey ho tarzı bısey soyluyor yardımcı olursanız sevırım :) -
Beyler bende bi şarkıyı bulamıyorum da number one da dınledım adam ucuyodu ama fazla değil 20 30 santm ucuyodu ara sokaklarda gezıyodu agız tarafını mavıye boyamıstı bi el atsanız beyler şimdididen sağol ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l Aksiyon l -- 13 Nisan 2013; 18:17:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X