Şimdi Ara

Şarzdan çekince %99 oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayarlardan uygulamalarınıza bakıp nelerin çok pil tükettiğine de bir göz atabilirsiniz.
  • Ertan Çetin kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce yeni nesil android telefon kullanmadığım için bu batarya işlerini bilmiyordum.
    Benim eski telefon t20 de hiç bir özellik olmadığı için 4 gün gidiyordu

Şunları da belirteyim bu yazımı okuyan forumdaşlarımıza.

Telefonun kendi kulaklığını takınca hışırdama problemi vardı,dün birşeyler güncelledi telefon o sorun ortadan kalktı
    Isınma sorunu vardı,2-3 derece civarı düşüş oldu,ayrıca ısınma sorunundan kurtulmak çok kolay,telefon ısınınca 2 dakika uykuya alın tekrar devam edin
    Şarzda %100 gösterince,şarzdan çeker çekmez %99 gösteriyor bu sorun hala devam ediyor,çoğu arkadaş yazılımsal diyor bakalım ne olacak

Şu anlık durumum : 3 sene sonra yeni telefon alacak olsam yine General Mobile alırım(tabi şarz sorununu iyileştirirlerse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 27 Ağustos 2016; 1:11:45 >

• Şimdi eski telefonlarla karşılaştırmamak gerekiyor. Bende de şu anda Nokia 2630 var yedekte. Haftada bir şarj ediyorum. Yeni telefonlarda bataryanın iyi olmasıyla birlikte ekran çözünürlüğü ve parlaklığın, veri kullanımı, wi-fi vb. işlemlerin fazla güç tüketmesi telefonun performansını ciddi derecede etkiliyor. Kullanmakta olduğunuz telefon çoğu cihazdan daha sağlıklıdır çünkü saf android dediğimiz, içerisinde gereksiz bir tane uygulama olmadan geliyor. Bu da düzgün çalışmasını ve batarya performansını sağlıyor. Telefonun ısınma sorunu gerçekten bende de vardı ve çözüldü. Zaten artık 7.0 güncellemesi yolda. Onunla birlikte hiçbir sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum.
  • Ertan Çetin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam,zaten Android yazılım üzerine kendimi geliştireceğim için Android ONE platformundaki telefonları almak rakiplere karşı bir tık üstün olmayı sağlıyor.

Bence GM 5 PLUS olmuş,samsungun 3 binlik telefonlarını bana aratmıyor,çünkü o kadar özelliği kullanacak bir yapım yok,ben zaten telefonda oyun oynayan biri değilim işimi görüyor.
    Şimdilik tek eksiği Şarzının DİĞER telefonlara göre biraz çabuk bitmesi,buradan General Mobile yetkililerine duyurulur,artık bir güncelleme getirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen
    General Mobile yetkililerine duyurulur,artık bir güncelleme getirin

Yalnız şunu da söyleyim, güncellemeyi General Mobile vermiyor, Google tarafından alıyoruz. Bu nedenle de bizim sorunlarımızı çözen Google oluyor. O zaman sorunsuz olarak güle güle kullanın inşaallah
  • Burda bir yanlışlıgı düzelteyim4,5 g 3 g den daha az pil tüketiyor kullandıgı frekanstan ötürü ...

Dİğer yandan 5 saat şarjda bıraktıysan 3 saat boyunca şarj olmadan prizde beklemiş demektir. cektiğinde %99 olması normal %11 olduktan sonra cok beklemeden cekin. telefonda herhangi bir açma kapama yapmadan hemen %99 adüşerse onda bir sıkıntı var demektiryok düşmüyorsa diğer bekleme yotube vs süreleriniz normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Burda bir yanlışlıgı düzelteyim4,5 g 3 g den daha az pil tüketiyor kullandıgı frekanstan ötürü ...

Dİğer yandan 5 saat şarjda bıraktıysan 3 saat boyunca şarj olmadan prizde beklemiş demektir. cektiğinde %99 olması normal %11 olduktan sonra cok beklemeden cekin. telefonda herhangi bir açma kapama yapmadan hemen %99 adüşerse onda bir sıkıntı var demektiryok düşmüyorsa diğer bekleme yotube vs süreleriniz normal

4.5g de az cekiyor hocam internet paketim olmadigi icin 3g ye aliyorum full cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Telefon kapalıyken tam dolu gösterdiği zaman şarzdan çekiyorum ve açtığım zaman %99 görünüyor.
    Telefonu kapamadan şarz ettikten sonra şarzdan çekersem %100 gösteriyor
  • telefon açık şarj ediyorum ve çektiğin anda %98 i görüyor. On dakikada %90 a iniyor. Şarj bir gün anca gidiyor ve sadece 2-2.5 saat internette dolaşırım o kadar. Bunun bir çözümü yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: SexyBear

Lg kullandığımda anlamıştım samsung ve apple ın değerini.
    Ve lg nin neden ucuz olduğunu

Telefon bildiğiniz çöp
    lg bile böylesine çöpse gm'yi düşünebiliyorum bundan sonra ki telefonumu direk apple samsung arasından seçeceğim
    hepsini kullandım
    1-apple
    2-samsung
    3-sony
    gerisi dandik çöpler illa bi sıkıntı çıkarırlar

2500 liramiz olsa da biz de baksak :)

Bu arada telefon bu kadar kisa surede fiyat dusmesi de cok ilginc.899 tl ye satilmaya basladi gm 5 plus.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.