Şimdi Ara

şasi no'dan arabanın nerede üretildiğini bulun (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
48.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Merhaba. 1985 Model Opel Senator 3.0 araba aldım. Geçerli muayenesi vardı ama lpg işli değildi. LPG için proje hazırlatıp muayeneye gittim. TuvTurk te aracın şase numarasını bulamadılar. Bu modellerde aracın şase numarasını nereye kazıyorlar fikri olan var mı? Motor kaputunun altında radyatorun yanına perçinlenmiş olanı kabul etmediler. Anaşaseye kazınmış olması lazım dediler. Tekrar muayeneye gideceğim ancak şase numarasını bulamadım. Bir kaza vs olmuş ve boyanmıştır diye düşünüyorum. Nerede aramalıyım. Sağ ön yolcu koltuğu bölümü döşemesini kaldırdım ziftli. Hatta zifti de kazıdım ama yok. amortisör kulelerine baktım. motor kısmına baktım bulamadım bir türlü. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • kibritucu kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar kontrol basamağıyla ilgili hesaplamaları tutturamadığımı düşünsem de yıllar sonra "VIN CHECK" Şase no kontrolü düzgün olarak araç üretim bilgilerini doğru olarak çıkarıyor. Kontrolü yaptırdığım sitenin algoritması da kontrol basamağını "8" olarak teyit ediyor.
    https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/W0L0AHL**C20*****

VIN: W0L0AHL**C20*****
    Manufacturer: Opel GM Germany
    Brand: Opel
    Model: Astra H
    Region/Plant: Bochum Germany
    Check: *
    Year: 2012
    Sequential number: *****
    Vin W0L0AHL**C20*****
    Production_date 14.11.2011
    Chassis_serial C******
    Engine_serial *******
    Engine Z13DTH
    Transmission (MZ7) M20 МЕХАНИЧЕСКАЯ Transmission
    Package_code FA61
    Model_code 0TC48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritucu -- 19 Eylül 2020; 21:6:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.