Şimdi Ara

Geçici indirim! Satlık İPhone X 64 (Beyaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş Renk #Beyaz Model #Iphone X Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Geçici indirim! Satlık İPhone X 64 (Beyaz)

Yurtiçi telefon olup kayıtlıdır. İçi açılmamış ve işlem görmemiştir. Face id ve True Tone Aktif. Batarya %73 ve ahizeden ses çıkarken hafif cızırtılı oluyor. (İçi açılmasın diye değiştirmedim)

Kozmetik olarak 9/10 alır 1 puan da kronik metal çerçevesinde hafif soyulmalardan kaynaklı bunlar haricinde hatasızdır.

Kendine ait kutusu sadece telefon gönderilecektir.

Easycep şu an telefona 7850 Tl veriyor, siz de sitesinden sorgulayabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• batarya bitik, ahize arızalı cihaza fiyat 9100 mü gerçekten hocam?

• ReiCheN kullanıcısına yanıt

Hocam piyasaya baktım face id aktif olmayan ekranı değişmiş telefonlara 8 gibi fiyat vermişler ben de bunu baz almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün sizin tabi ki istediğiniz fiyata koyabilirsiniz. fakat bu fiyata gerçekten sorunsuz Xs bulabilirsiniz. amacınız gerçekten satmaksa gelen teklifler bu fiyattan düşük olacaktır sadece bilin istedim.

• ReiCheN kullanıcısına yanıt

Tamam hocam dikkate alacağım fiyatı revize ettim zaten

• Merhaba,

Easycep 7850 lira veriyorsa neden burada 7800 e satmak için uğraşıyorsunuz?

• Çünkü telefonu aldıktan sonra 1 hafta sonra parasını aktaracaklar aciliyeti olduğu için forumdan satılmasını istedim ki geçici indirim yazdım başlıkta , önyargı ile yaklaşmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lod0ss kullanıcısına yanıt

• bozbirlik , Lod0ss ee alıyor musunuz telefonu?

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Ben easycepin şimdiye kadar onlineda yaptığı teklifi reelde ödediğine şahit olmadım. Bi gidin isterseniz, hatta beraber gidelim Beşiktaşa yakın lokasyonda varsa akşam 18:00 den sonra, kaç paraya alacaklarsa ben alacağım o rakamdan. Kabul mü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lod0ss kullanıcısına yanıt
    Pil 73, ahize cızırtılı, kablo ve şarj başlığı yok.. 6800 de vermezler.. Neyse ben teklifimi yaptım arkadaşa, lafımın arkasındayım. Easycep test/exper sonrası finalde ne fiyat veriyorsa o anda nakit alacağım arkadaştan.

Easycepe gidelim beraber, reelde kaça alıyorlarsa aynı paraya alacağım. SÖZ.

• 1. İstanbul’da değilim 2. Sadece Online değerlendirmedim mağazaya da gittim aynı fiyat verdiler. Siz ilanı baltalamak için gelmişsiniz pmden konuşmayıp ilan üzerinden konuştuğunuz için, o taktik çok eskidi. Neyse cihaz ihtiyacınız yoksa ve bu fiyata uymuyorsa ilanı meşgul etmeyelim ilan sayfası burası .

Cihaz kaç haftadır ilanda, onlara vermiş olsaydınız şimdiye kadar paranız elinize geçmişti. İlan baltalamaya gelmedim, İstanbulda olsaydınız onların mağazada test sonrası verdiği rakama alırdım. Ortalığı daha fazla kirletmeyelim, hayırlı satışlar.

• Buyurun finali de ön yargılı davrandığınızı bir kez daha belirtmek için yapmak istedim. Cihazı yeni aldım ve X yeni boşa çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 21 Kasım 2022; 15:53:33 >
    Konuyu uzatmaya gerek yok. Umarım en kısa sürede istediğiniz rakamlara satabilirsiniz. Takipteyim. Hayırlı satışlar.

• Aynen. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.