Şimdi Ara

[SAT] Xperia™ Z - 149 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    > 199 TL > 149 TL

Sıvı teması sonucu , kullanmakta olduğum Xperia™ Z cihazımı satıyorum . KUTUSU VARDIR.

DOKUNMATİK EKRANI ÇALIŞMIYOR . oyüzden ister parça niyetine ister yaptırıp kullanmak isteyen olursa diye satışta.

Onun dışında zaten telefonu kullanmaktaydım kullanırken bir sorunu yoktu yaptığım diğer testlerdede bi sorunu yok sadece kasanın açılmasından dolayı sim kart ve sd kart yuvaları biraz sıkıntılı giriş çıkışlarda onu hallettirmeye çalışıyorum (telefoncuya vermiştim ekran için orda olan bi mevzu)

Telefonu mouse ile kullandım format attım sorunsuz
    *sarj alıyor
    *kamera ön - arka çalışıyor
    *internete giriyor (wifi üzerinden denedim sorunsuz) (sim kart girişini yaptırabilirsem mobil veriyide denerim,dokunmatik çalışırken mobil veri kullanıyordum.)
    *hoporler çalışıyor
    *bildirim ışığı yanıyor
    *bildirim sesleri geliyor

kısacası dokunmatik ekran hariç ve kasadan kaynaklı simkart yuvası hariç sorunsuz bi cihaz kullanmaya bağlı ufak tefek hasarlar var çevresinde.(resimleri ekledim) sarj cihazı ve kulaklık soketinde tıpalar tutmuyor bu zaten kronik bi sorun 3 yıldır kullanıyorum aç kapa aç kapa yalama oldu internete satılıyor dileyen alıp taktırabilir . detay veya aklında bi soru işareti olanlar mesaj atabilirler .

Kutusu resimdede görülüyor var , nfc kulaklık başlıkları kullanım klavuzu fatura var ekstra olarak arkası için plastik heryerini çevreleyen telefon kapağınıda vericem evde bulursam farklı kapaklar var onlarıda paketleyip yollarım

[SAT] Xperia™ Z - 149 TL  [SAT] Xperia™ Z - 149 TL  [SAT] Xperia™ Z - 149 TL
     [SAT] Xperia™ Z - 149 TL  [SAT] Xperia™ Z - 149 TL

Parçalar tek tek satılıklıktır fakat tercih toplu halde satış.
    14.02.2016 , 12.39 >> 199 TL.

22.03.2016 , 17.11 >> 149 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 22 Mart 2016; 17:12:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sağlamı 400 tl
  • Fiyat revize.

• Güncel .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.