Şimdi Ara

Sata 3 desteklermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar Casper markalı bir kasaya sahibim zamanında almıştım parçaları zamanla değiştiriyorum sanırım bir anakart kaldı ama anakarttan önce bilgisayarın yavaşlığı beni öldürüceği için SSD almaya karar verdim ama anakart modelini bilmediğim için SATA3 girişi varmı bilemiyorum bir çok programla anakartın modelini öğrenmeyi denedim ama ya bilinmeyen çıkıyor yada CASPER-NİRVANA yazıyor.Bende son çare anakartın resmini çektim SATA3 adında giriş var emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.Sata 3 desteklermi

• anakarttaki sata3 girişleri genelde beyaz renk olur sende beyaz renk olanlar büyük ihtimalle sata3 girişi
    zaten alt kısımda serial ata6 Gbit/s yazıo oda sata3 oldunun kanıtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 13 Eylül 2017; 14:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

anakarttaki sata3 girişleri genelde beyaz renk olur sende beyaz renk olanlar büyük ihtimalle sata3 girişi
    zaten alt kısımda serial ata6 Gbit/s yazıo oda sata3 oldunun kanıtı

Teşekkür ederim hocam yani SSD alırsam tam performanslı kullanabilirim değilmi?
  • spearhed9 S kullanıcısına yanıt
    evt kullanırsın (yalnız anakartın kutusundan çıkan sata3 kabloları takman gerekli genelde siyah renkli olurlar)
    bendede eski b75 anakart var 750 evo ile kullanıyorum tam performansda ve gayette memnunum ssd olarakda 750 evo tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 13 Eylül 2017; 15:4:32 >
  • quote:

evt kullanırsın (yalnız anakartın kutusundan çıkan sata3 kabloları takman gerekli genelde siyah renkli olurlar)
    bendede eski b75 anakart var 750 evo ile kullanıyorum tam performansda ve gayette memnunum ssd olarakda 750 evo tavsiye ederim.

Anakart kutusunu bulmam pek mümkün değil kabloları satın alabilirmiyim?
  • quote:

evt satılıyorhttp://www.hepsiburada.com/dark-sata-iii-50cm-hdd-optik-kilitli-data-baglanti-kablosu-dk-cb-sata3l50-pm-bs42246

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.