Şimdi Ara

Sata anakarta ide hdd yı gösteremiyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

raid mode nerde iken hocam?

Sata anakarta ide hdd yı gösteremiyorum...

raid yazan yerde ıde yazdığında hıcbısey gormuyoır nomaldede gormuyor zaten

• Hocam orasi normal bios girisi... biosta goremezsiniz harici kartlarin disklerini. diskin kendi menusu olmali...
    scanning devices denilen yerde ctrl +r gibi bir menu kombinasyonu ile pci kartin biosuna girer raid vs ayarlarini yaparsiniz.

Bunlardan once ben size dvd-rw yi cikarip sadece hdd calisiyor mu tek basina bu cihazda bunu kontrol icin takip bir deneyin dedim ama yapmadiniz sanirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

sata hdd olmadığı ıcın pcı portuna takılan ve 2 adet ide cıkısı veren bır donusturucu taktım ve yenı aldığım anakart ve ıslemcı ve ram uçlusu ıle pcyı formatlamak ıstıorum ama hddyı gostemedık tabı ıde DVD yıde

Dönüştürücü aracın resmini koyar mısınız?
  • yaptim dostum ama ayni sonuc pci kartin menusu icin arayuzun buliadihini soyluyor. yatdimlarin iin gercekten saol pc basindan yarin sabaha kadar kalkmak zorundayim gercekten cok basim agridi ya sabah buralardaisen yardimina ihtiyacim olucak yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

sata hdd olmadığı ıcın pcı portuna takılan ve 2 adet ide cıkısı veren bır donusturucu taktım ve yenı aldığım anakart ve ıslemcı ve ram uçlusu ıle pcyı formatlamak ıstıorum ama hddyı gostemedık tabı ıde DVD yıde

Dönüştürücü aracın resmini koyar mısınız?

ustteki msjlarimda iki adet rresim koymustum

• is yaparsa iki adet sundan alsak nasil olur

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-ide-to-sata-sata-to-ide-cevirici-converter-105753739/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 3 Ocak 2013; 23:25:39 >
  • quote:

yaptim dostum ama ayni sonuc pci kartin menusu icin arayuzun buliadihini soyluyor. yatdimlarin iin gercekten saol pc basindan yarin sabaha kadar kalkmak zorundayim gercekten cok basim agridi ya sabah buralardaisen yardimina ihtiyacim olucak yine

Bir de aygıt yöneticisinin resmini alabilir miyim hocam
  • hdd jumper ayarini slave de kalsin dvd romda master yap ole dene

• quote:

is yaparsa iki adet sundan alsak nasil olur

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-ide-to-sata-sata-to-ide-cevirici-converter-105753739/detay

İş yapar. Hiç uğraşmadan sata olarak anakartınıza bağlarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.