Bildirim
sata harddisk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam;
bios tan sata yı açtıktan sorna bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet e gir disk yönetiminden yeni harddiskini görebilirsin ve buradan dosya sistemini belirleyip format attıktan sonra artık kullanıla bilir hale gelir
koaly gelsin -
tesekkurler bi deniyim -
kesin bende bir sorun var yapamadim. kartim msi k8 neo4 biostan sata raid leri enable yaptim bide sis raid controller enable yaptim acilista bir menu cikiyorraid configuration diye creat raid diyorum yeterli drive yok diyor ama altta harddisk bolumunda diski goruyor. Yapamadim bi turlu -
Chip setinin özelliklerini bilemiyeceğim ama muhtemelen chip setin sata harddiskleri otomatik olarak tanımadığından ana kartınla birlikte gelen disketi kullanarak kurulum aşamasında diskin tanıtımını yapman gerekiyor zannediyorsam (Bazı chip setlerde ise buna gerek kalmıyor). -
Bilmediğin ayarlarla oynama.Raid gerekmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X