Şimdi Ara

sata harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir sata disk aldim daha once kullanmadigim icin bilmiyorum ve calistiramadim. Acaba iostanmi ayar yapmam lazim raid conf a giriyorum acilista create raid diyorum kabul etmiyor acaba bu asamada low level format mi atmam lazim. tesekkurler

• selam;
    bios tan sata yı açtıktan sorna bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet e gir disk yönetiminden yeni harddiskini görebilirsin ve buradan dosya sistemini belirleyip format attıktan sonra artık kullanıla bilir hale gelir
    koaly gelsin
  • tesekkurler bi deniyim
  • kesin bende bir sorun var yapamadim. kartim msi k8 neo4 biostan sata raid leri enable yaptim bide sis raid controller enable yaptim acilista bir menu cikiyorraid configuration diye creat raid diyorum yeterli drive yok diyor ama altta harddisk bolumunda diski goruyor. Yapamadim bi turlu
  • Chip setinin özelliklerini bilemiyeceğim ama muhtemelen chip setin sata harddiskleri otomatik olarak tanımadığından ana kartınla birlikte gelen disketi kullanarak kurulum aşamasında diskin tanıtımını yapman gerekiyor zannediyorsam (Bazı chip setlerde ise buna gerek kalmıyor).
  • Bilmediğin ayarlarla oynama.Raid gerekmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    geçen hafta açıldı
    sata ssd önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.