Bildirim
sata kurulumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Via alarak baştan yanlış yapmışsın geçmiş olsun -
İşin şakası bir yana bende aynı sorunu yaşıyorum şu an. Biostan raidi disable edip denicem olmadı format. -
Partition açıp format atmadıkça bilgisayım'da görünmez...
My Computer sağ tık -> Manage -> Disk Management 'e gir,
Diskini orada göreceksin , diskin karşısındaki (sağındaki boş alana sağ tıklayıp
yeni partition oluştur , windows sana sorar zaten format atmak isteyip istemediğini...
Format attıktan sonra My Computer'de görünür...
( Bu bilgi W2K ve XP'de geçerli , W98'de Dos ekranından Fdisk kullanarak Partition oluşturup , format komutuyla format atacaksın)
Ayrıca böleceksen partition oluştururken boyut sorar orada maksimumdan küçük boyut girersen , kalan bölüm için tekrar
partition oluşturup onu da formatlaman gerekir...
Detay bilgi lazımsa bildir verebilirim...
Kolay gelsin... -
Çavuşum bana düşmez bunu sölemek ama disk menagementta görünmüyor zaten sorun o. O dediğin ide kurulumunda olan şeyler :) -
xp yi yeniden kurman lazım,senin cd den kurduğun adı üstünde controller yani hdd ni sisteme tanıtan bi olay değil.
kurulum sırasında f6 mı ne ona basıyosun daha sonra disket istiyo takıyosun yüklüyosun sonra da xp ni kuruyosun güzelcene.
benim bildiğim yol bu... -
akcay hocam ses yapıyomu bu samsung.tavsiye edermisin -
Bide Soyle Dene Baqalım ... Bilgisayarım'a Saqtus Tıqla YÖNET De Oradan Disk Yönetimini Seç HDD yi Orada Allta Goruosan Bicimlendir ... Göremiosan XP Cd Sini Takarak Bicimlendir .. Ama Via Olduqu İçin Disket Gerekecek Bazi Boardlar Tanıyabilio Ama Genelde Viada DİSKET Gerekir. -
walla yeni win kurduk ancak öylee oldu..
samsung sessiz diye aldım ama hiçte sessiz diil. performansı sissoftsandra 47mb/sn buldu.
amacım sonra bi 80 daha alıp raid yapmak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X