MSI 7215-30 NEO NF4 marka anakartım var... Teşekkürler
kutuda yazması lazım yada netten araştırabilirsin ama bence desteklemesi lazım!
Benim bildiğim kadarı ile NF4 ler sata2 destekliyordu
Desteklememesi lazım... NF4 Ultralarda var çünkü sata2.. Ultra'nın özelliklerinden biri..
arkadaşım bende destekliyor biliyorum fakat o kadar anakart modeli varki aklımızda tam kalamıyor goole den gold bilgisayar yada mavi bilgisayarı arat orda senin anakartın varsa özelliklerini aç ve birde kendin emin ol derim
anakartının çipsetine iyice bak eğer nf4 ultra veya nf4 sli ise destekler ama nf4 ise desteklemez.
Çalışır ama sata2 değil sata modunda (en azından samsung da jumper yoluyla ayarlanıyor) . Hoş , saniyede 3gb/s nin pratikte bir takım darboğazlar varken (en başta halen artırılamayan -WD nin özel serileri hariç - 7200 e takılı kalmış rpm hızı varken) ne kadar hissedilir orası bilinmez ama en azında ileride sata2 destekli bir anakart alırsanız onunla kullanabilirsiniz .
Çok teşekkürler arkadaşlar... Dediğiniz gibi desteklemiyormuş... Bende düz sata sipariş verdim... zati 80 gb alacaktım... Neyse tekrar teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme