Şimdi Ara

satıııııııııılllllllmısssssstır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLİM KASA 320GB YANINDA 2KOL OLACAK SEKİLDE KOLUN BİRİ BİRAZ YIPRAMMIS OLACAK SEKİLDE TÜM AKSESUARLAR VERİLECEKTİR HDMI KABLO DAHİL İSTEGİNİZ OYUNLAR YÜKLÜ VERİLECEKTİR

İSTEDİGİNİZ OYUNLAR YÜKLENİR CİHAZ HAZIR TAK CALISTIRDIR -- İSTEYENE HDD 2.5 OYUN YÜKLÜ YARDIMCI OLUNUR
    BELİRTEYİM CİHAZ --PALDIR--

-CİHAZLARDA SON YAZILIM YÜKLÜDÜR BAN RİSKİ SIFIRDIR ONLİNE OYNAMAK İCİN HİR BİR SIKINTI YOKTUR BEN OYNUYORUM ORDAN BİLİYORUM------- HAVALE ENPARA--GARANTİ--AKBANK--KUVEYTTÜRK HESAPLARIM VARDIR BELİRTİYİM ÖNCE HAVALE SONRA KARGODUR

SATIGIM CİHAZLAR TEMİZDİR ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLUYORUM KESİNLİKLE CAFE MALI DEGİLDİR

İSTEYEN EVİME GELİR MİSAFİRİM OLUR DENEYEREK BEGENEREK ALABİLİR ÜRÜNÜ VERİRKEN TÜM BİLGİYİ VERİYORUM 7/24 YARDIMCI OLUYORUM ARIYABİLİRSİNİZ

ADIM -CÜNEYT DUMAN --NO --05068529970

SORULARINIZA PM DEN CEVAP VERİLİR

OYUNLAR SECMEK İCİN LİSTE İSTEYİN

satıııııııııılllllllmısssssstır satıııııııııılllllllmısssssstır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newnobre -- 9 Mayıs 2014; 21:23:49 >

• fiyatlar kaçırılmayacak derecede güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

fiyatlar kaçırılmayacak derecede güzel.

saol kardes ürünler bitiyor yavas yavas ...
  • Hocam ilani baltalamiyorum ama insanlara yanlis bilgi veriyorsunuz cfw de banlanma riski herzaman vardir bi ban dalgasi olur cihaz banlanir cfw banlamaz diye kesinlikle bisey yok banlinca online oynama cozumleri var ama bunuda goz onunde bulundurmak gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan_3461

Hocam ilani baltalamiyorum ama insanlara yanlis bilgi veriyorsunuz cfw de banlanma riski herzaman vardir bi ban dalgasi olur cihaz banlanir cfw banlamaz diye kesinlikle bisey yok banlinca online oynama cozumleri var ama bunuda goz onunde bulundurmak gerekli

kardes multiman cok iyi bilirim suanda habibin cıkardıgı 4.55-1.00 güncellemesiyle ihtimal yüzde birdir bende 100 yüzdemedim zaten nerden cıkardın banlansanda cözüm basit ben 1 aydır oynuyorum sıkıntı yasamadım yasıyanıda görmedim
  • hocam fiyat nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı
    6 ay önce açıldı
    satıldı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.