Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 6 Mart 2017 18:14 1 1 SATILDI sony sbh52 bluetooth kulaklık,çok fazla kullanılmamakla birlikte temiz ve garantisi devam eden bi cihazdır.2017 9.aya kadar garantisi vardır.orjinal kutusu ve faturası ile beraber verilecektir.bi hevesle araba kullanırken konuşmak için almıştım ama çokta hoşuma gitmedi kablosundan dolayı.bunu satıp kablosuz alma niyetindeyim.ürün çok fonksiyonel bi ürün,mini telefon olarakta kullanılmakta ayrıca radyosu ve cep telefonundaki müzikleride dinleyebilme imkanı var.zaten ilgilenen arkadaşlar özelliklerini biliyordur mutlaka.dediğim gibi beni pek sarmadı,satıp kablosuz almak istiyorum..resim eklenecektir.isteyene whatsapp tan da atabilirim.ayrıca yanında en son foto dagörülen yine forumdan aldığım 1-2 sefer kullandığım kırmızı siyah renkli stn-888 marka-model bluetooth kulalıkla birlikte vermek istiuorum.aynı sebeblerden ötürü oda kullanılmamıştır.ikisine istediğim fiyat 150 liradır.forumdan bozkurt35'e satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] XİAOMİ WATCH S1 ACTİVE MOON WHİTE [SATILDI] GOOGLE PİXEL 3A SAMSUNG GALAXY A34 5G ZTE NUBİA RED MAGİC 6-TEMİZ