Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 31 Mart 2017 09:10 1 1 SATILDI Arkadaşlar selam 2 ay önce jelatinli kutudan çıkardığım G5 i Iphone 7plusa geçeceğim için satıyorum .aksesuarları , değişim formu faturası kutusu vs tamdır LG TR garantilidir.1400TL ye veriyorum gri renk silikon kılıfı mevcut sıkıntısız sorunsuz.http://www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/trpazarlık yapmazsanız sevinirim.(Arkadaşlar çok pazarlık yapmak isteyen için fiyatım 1450 TL zaten iyi fiyat verdim 2000lik telefon nedir bu fiyatı düşürme öldürme heyecanı anlamıyorum açıkçası )takas düşünmüyorum kredi kartı tek ödeme yaptırabilirim kızımın okul taksidini ödersiniz :)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.kargo bana ait şehir dışı için Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Psn üyeliği ve fifa22 dahil oyunlar Alınık PS5kamera adaptörü 2 Yıllık Iphone 7 Turkcell cihazı kutulu Radisson indirimli konaklama
quote:Orijinalden alıntı: acu540 güzel fiyat iyi satışlar teşekkürler ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Psn üyeliği ve fifa22 dahil oyunlar Alınık PS5kamera adaptörü 2 Yıllık Iphone 7 Turkcell cihazı kutulu Radisson indirimli konaklama