Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 6 Kasım 2019 12:32 1 1 SATILDI *** Motosikletimi sattığım için çok iyi durumda DAINESE montumu satıyorum.Son derece temiz,42 beden (s beden),Orijinal Kol ve omuz korumasi ve içliği mevcut,Sokuk, yirtik yahut herhangi bir sorunu yoktur.SATILMIŞTIRMont fiyatı 800 tl dir.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------MOMO DESIGN YARIM KARBON KASK*** Kask M bedendir. Kafa ölçüsü 57-58 için uygundur.*** İç ped ''neopren'' kumaş ile yenilenmiştir.*** 10 üzerinden 9 ayarındadır.SATILMIŞTIRİstanbul Avcılar elden teslim düşünüyorum ancak il dışı isteyen olursa kargo masrafı alıcıya aittir. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak
Kask satılmış olup mont satışı devam etmektedir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak
Her iki ürün de satılmıştır, ilan kapatılabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak