Şimdi Ara

Satıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server:Poseidon
    Level:86
    Build:Warrior/Cleric

--------------------------------------------------

edit:Charın bütün ss'leri albümdedir..Charda 3m gold vardır..Hallowen set vardır..Charın abartılıcak bir item yönü yok..Sadece ytl ile satılıktır..Teklifleri bekliyorum..En yüksek teklifi verene satıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jok3R. -- 25 Kasım 2008; 21:34:09 >

• up
  • 130'a satılık şuan arkadaşlar char..
  • up kesinlikle güvenebilirsiniz
  • Hep ucuz satıyorum hepte elimde patlıyor..
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    geçen ay önce açıldı
    Satıldı
    5 yıl önce açıldı
    satıldı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi uplıyoruzda bu kadar ucuzken bu char niye satılmıyor anlamadım gitti yav..
  • arkadeş hemen ekle bi ark.. böle çar arıodu bi ekle konsuruzz HAMZA_588_GS@hotmail.c...
  • kardşe nolur hemen ekle acil yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

kardşe nolur hemen ekle acil yawww

Sakin ol ekledim..
  • up
  • up
  • Char satılmıyorda çok mu kötü ya bir tane yorum yapan yok..
  • Yeter artık indirdim indirdim 700 silkte bıraktım arkadaşlar alıcak olan PM'den haberleşelim..700 silki verene karakteri veriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jok3R. -- 24 Kasım 2008; 19:46:38 >
  • Tamamdır bir daha indiriyorum en son 600 silk verene veriyorum..
  • up
  • çar daha önce bendeydi hatta konu açıp satılığa cıkarmıştım sonra bi arkadaşla takas ettik o arkadaş biriyle carı takas yaparken kaptırmış yani o char HACKLENMİŞ Bİ ÇARDİR haberiniz olsun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [GM]

çar daha önce bendeydi hatta konu açıp satılığa cıkarmıştım sonra bi arkadaşla takas ettik o arkadaş biriyle carı takas yaparken kaptırmış yani o char HACKLENMİŞ Bİ ÇARDİR haberiniz olsun ...

Kimsin bilmiyorum ama bende bu karakteri takas ettim..Yani daha önce hacklendiyse falan benim hiçbir haberim yok ayrıyetten msnsini verebilirim takas ettiğim arkadaşın..

Zaten beni bilen bilir hack veya birinin karakterine göz koyucak birisi değilim sadece yarın yeni server için acil silkle satmam gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jok3R. -- 24 Kasım 2008; 21:20:39 >
  • ne verdin o adama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.