Şimdi Ara

SATILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UP up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettin89 -- 22 Mayıs 2009; 15:59:07 >
  • UpUP
  • UP
  • Arkadaşım Posedion serwer.ında 80 Lv cold-light-bich nuker var eğer düşünürsen burdan yaz konuşalım
  • Uranus de 70 LvL BoW Verebilirim..+3+4 İtemleri..Black Angell dresii,Beyaz kurt,Beyaz TAvşanı birsürüde elixiri war..Gönül isterdiki charın 85+ olsun bende 85+ char wereyim ..Artık neptune de oynuyoruz o yuzden takas dusunursen charını arkadasıma werıcem..
  • quote:

Canhatti
    Arkadaşım Posedion serwer.ında 80 Lv cold-light-bich nuker var eğer düşünürsen burdan yaz konuşalım

Mert.34Style
    Uranus de 70 LvL BoW Verebilirim..+3+4 İtemleri..Black Angell dresii,Beyaz kurt,Beyaz TAvşanı birsürüde elixiri war..Gönül isterdiki charın 85+ olsun bende 85+ char wereyim ..Artık neptune de oynuyoruz o yuzden takas dusunursen charını arkadasıma werıcem..

Takasa artık sıcak bakamıyorum. Bir kaç kere dolandırmaya çalıştılar. Elimdekindende olmak istemiyorum arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: fahrettin89

quote:

Canhatti
    Arkadaşım Posedion serwer.ında 80 Lv cold-light-bich nuker var eğer düşünürsen burdan yaz konuşalım

Mert.34Style
    Uranus de 70 LvL BoW Verebilirim..+3+4 İtemleri..Black Angell dresii,Beyaz kurt,Beyaz TAvşanı birsürüde elixiri war..Gönül isterdiki charın 85+ olsun bende 85+ char wereyim ..Artık neptune de oynuyoruz o yuzden takas dusunursen charını arkadasıma werıcem..

Takasa artık sıcak bakamıyorum. Bir kaç kere dolandırmaya çalıştılar. Elimdekindende olmak istemiyorum arkadaşlar

Arkadaşım eğer takas konusunda anLaşırsak istediğin her koşuLu sağLıyabiLirim kefiL de gösterebiLirim sana bu forumdan sorun değiL..

• Takastan gerçekten soğudum. Senide oyalamak istemem asla. Daha çok satıp kendimi kurtarma amacındayım
  • UPPPp
  • UPpppPP
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.