Şimdi Ara

Satıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar söylemiş gerçi ama bende diyeyim,yaptığın iş çok emek ve sabır isteyen birşey bu yüzden seni tebrik ederim.Ama str vermesedin çok daha çabuk alıcı bulurdun..İsteyen istediği buildi seçerdi..Hayırlı satışlar.
  • İnt- str Vermemiş olsaydın arkadasım vardı böle char arıyo yaşıda büyük anlaşırdınız fiyatta

yınede güzel olmuş inş satarsın ama sorcam yınede bakalım belkı razı olur pm atarım sana

hayırlı satışlar
  • @DaggerPoison

İleride çıkıcak scroll lar zaten pek birşey tutmaz indiririz ciddi alıcı çıkarsa. Skillerin 2 günlük işi var zaten.. ama önemli olan alıcıda.

@KaNaDaL_

Eu int yalan iş ya.. bitek bard cleric dir sağlam olan. Bu kadar farm yaptıysan açıcaksın warrior cleric babalar gibi 100level da kimse seninle pvp yapmaya yemiyecek..
  • Günaydın
  • İyi akşamlar. Antalya'da deprem olmuş
  • Fiyat düsürdün demi yanlıs hatırlamıyorum 2000 silkti bu char.Bu gidisle 1000 Silk'e dusersin satamazsın piyasa cok durgun hicbir char degerinde gitmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seraphine

Fiyat düsürdün demi yanlıs hatırlamıyorum 2000 silkti bu char.Bu gidisle 1000 Silk'e dusersin satamazsın piyasa cok durgun hicbir char degerinde gitmiyor.

,
    Aynen öyle. Acil lazım diye düşürdüm daha düşmez satılana kadar.. Pre bitti charımda ona pre almam gerek..
  • İyi geceler
  • sana da kardeş up :D
  • İyi günler
  • İyi akşamlar
  • İyi akşamlar
  • emege sayğı

hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

emege sayğı

hayırlı satışlar

Teşekkürler.

Bakıyorum biri birşey yazmış. diyorum aha alıcı .. ama maalesef
  • Hayırlı satışlar....
  • Güzel char para olsa tam 0 dan başlanacak tipde .. Hayırlı satışlar
  • Günaydın
  • 1100 Silk Yüklü AccountLa değişirmisin ong farm felan başLicaktm silki aldm snin charı gördüm warrior hastasym bnde^^ eğer düşünürsen PM mE
  • 1500 silk 240 tl falan ediyor sanırım. Bir çar için en zor şey sp kasmak onun için fiyat fena değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.