Bildirim
SATILDI!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
minimum fiyatı söylermisin -
Sen bi fiyat söyle ben ona göre sana yardımcı olurum.İstersen msn yi ekle oradan daha rahat konuşabiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat
minimum fiyatı söylermisin -
Bu arada yazmayı unutmuşum chard %99.99 yani 111 LvL diyebiliriz.Ayrıca Dünya Kupası eventından kazanılan 55 tane İspanya bayrağı vardır.quote:
Orijinalden alıntı: Pegasus0403
Sen bi fiyat söyle ben ona göre sana yardımcı olurum.İstersen msn yi ekle oradan daha rahat konuşabiliriz.
Alıntıları Göster -
053948510 mutlak ulaş banaquote:
Bu arada yazmayı unutmuşum chard %99.99 yani 111 LvL diyebiliriz.Ayrıca Dünya Kupası eventından kazanılan 55 tane İspanya bayrağı vardır.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: pirekare318
053948510 mutlak ulaş bana
1- Verdiğin numara eksik
2- Zaten msn adresimi verdim orada onu ekleyerek bana rahatlıkla ulaşabilirsin ve aklına takılan soruları sorabilirsin. -
Up -
hayrlı satıslar:Dquote:
Up
bakalım bunu ne kadar zmnda satcan:D:D
bi upta bnden -
quote:
Orijinalden alıntı: KaTSuYa
hayrlı satıslar:D
bakalım bunu ne kadar zmnda satcan:D:D
bi upta bnden
Eyw. Hacım Piyasa en kötü çağını yaşıyor diyebilirim :) Hatta satmayıp kasayım mı diye bile düşündüm alıcı yok ortada.Ama gözüm tok bu sefer.Alacak kişiyi kırmam uygun fiyattan satarım inş. Benim içinde (inşallah diyim) Silkroad bitmiştir.Yeter bu kadar onca senemizi verdik :) Yine çıkarırlar bi update oyuna yine bulaşırım diye korkuyorum :) O yüzden botuda satıyorum.Bide biliyosun ben 9 ay oynamam 3 ay oynarım.O 3 ayıda doldurduk artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus0403 -- 5 Ağustos 2010; 21:29:48 > -
quote:
Up
-
Uppquote:
Orijinalden alıntı: AngelSoulquote:
Up
Alıntıları Göster -
Upp -
Güncelll -
Güncelll... -
Güncellll -
Güncelll -
Hayırlı SatışLar..:))quote:
Güncelll -
quote:
Orijinalden alıntı: AngelSoul
Hayırlı SatışLar..:))
Eyv. Sağol... -
Ramazan dolayısıyla İstanbul'a döndüğüm için konuyla fazla ilgilenemiyorum.Char ile ilgilenenler konu altına ya da özelden mail adreslerini yazarlarsa,uygun olduğum zaman ben onları eklerim.Fiyat olarak 450 TL gibi bir fiyat düşünmekteyim 2.5 bil parası olduğunu düşünürsek alacak kişi elbise olarak full nova giyebilir.(Venüste novaların 450-500 civarı gittiğini düşünerek söylüyorum.)quote:
Orijinalden alıntı: Pegasus0403quote:
Orijinalden alıntı: AngelSoul
Hayırlı SatışLar..:))
Eyv. Sağol...
Alıntıları Göster
-
Charda 910 k sp olmuştur.
Benzer içerikler
- teamspeak sesli konuşma
- japonca nickler
- silkroad thief olma
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X