Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Fred Perry Coxson stripe L Stones

UK:9 avrupa:43 numara

bu ayakkabiyi arkadaşima gittigidiyor üzerinden satin aldik. modelini çok beğendiği için bir ihtimal olur diye satin aldi ancak ayakkabi küçük geldi. Geri iade etmekle uğraşmadik.

SON FİYAT : 99lira !

Gördüğünüz gibi kutusuyla vede etiketiyle. Hiç kullanilmadi.

bu sira ayakkabi satin almadan yana pek şansimiz yok sanirim :)

satıldı

satıldı

satıldı

satıldı

satıldı

Dileyene gittigidiyor yada sahibinden üzerinden ödemeli satişta açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 9 Kasım 2011; 20:29:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ahhhh bı numara daha buyuk olsaydı ya ! ıyı satıslar kolay gelsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: foggest

ahhhh bı numara daha buyuk olsaydı ya ! ıyı satıslar kolay gelsın :D

Ah 3 numara büyük olsaydı Güzel ürünler gerçekten .. Hele ki deriden fiyatlarına göre..
  • Sadece deriden değil diğer bu tarz satış yapan yerlerin hepsinde fiyatlar fazla abartı.

Anlayamadığım bir olay var; Adidas, Nike, puma, diesel, lacoste dahil birçok firmanın ürünlerinde Türkiye vede dünya fiyatları aynı iken Fred perry markalı ürünler turkiyede dunyadakinin 2 katı fiyatına satılıyor.

5 sene önce fredperry giydiğimde bir farklılık hissediyordum, belli bir tarzi vardi ancak bugün o değişti.
    Orjinali çok sattığı gibi sahteleri her kose basında..

Behlül vede ezele çok teşekkürler :)

Hepsi bir yanada ayakkabıları süper rahat değil belki ama giydiğim birçok ayakkabıdan çok daha rahat vede sade.

• Satilik FRED PERRY Ayakkabilar (42&43) kingston twill&coxson stripe

lacivert ürün tarafimdan alinmiştir, ücreti pazartesi yatirilacaktir
  •  satıldı

Lacivert Kingston Twill Navy 42numara ayakkabi Arda.. kullanici isimli arkadaşimiza satilmiştir.

• Ürünler orjinalse almayı düşünüyorum. Bilgi verir mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ Satıldı ]
    7 ay önce açıldı
    Satıldı
    4 ay önce açıldı
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Ürünler orjinalse almayı düşünüyorum. Bilgi verir mısınız?

Ürünler demesek daha doğru olur, çünkü lacivert renkli kingston twill arda arkadaşimiza satildi. Pazartesi kargoladim. Yarin ona ulaşmiş olur. Ona gönderdiğim ayakkabi manchester fred perryden alinmaydi. Ancak arkadaşim hatali renklisini gönderdiği için sattim. Direk olarak fredpery mağazasindan alinmaydi. Orjnalliğini açiklamama gerek yok sanirim :)

Satiştaki ürün de kesinlikle orjinaldir. gittigidiyordan almiştik. Eğer 43 numara size uyuyorsa bence kaçirmayin.
    Açiklamada belirttiğim gibi ayakkabiyi arkadaşima almiştik ancak küçük geldi. banada biraz büyük geldi. O sebeple satiyorum. Yoksa modeli çok güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 9 Kasım 2010; 21:18:19 >

• Arkadaşlar ürün elime bugün ulaştı lacivert renk ,gerçekten orjnal ve 10 numara ayakkabı, inanın o paraya değer.. tavsiye ederm pşman olmycaksınız

herkese ii forumlar
  • Manchester Fred perry magazasindan alınanın orjinalligi tamam da gittigidiyordan alınanın orjinalliginden nasıl bu kadar eminsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 10 Kasım 2010; 17:08:20 >
  • quote:

Manchester Fred perry magazasindan alınanın orjinalligi tamam da gittigidiyordan alınanın orjinalliginden nasıl bu kadar eminsiniz?

Güzel kardeşim ayni soruyu pm ile sormuşsun ancak neden ayni soruyu buradan da sorma gereği hissettin merak ediyorum...

Aptal bir insan değilim. Sahtenin orjinalin ne olduğu ayirabilecek kadar çok fred perry ayakkabim vede ivir zivirim var.

Görgüsüzlük olarak kabul etmeyin ancak ben behlülden, ezelden sonra öğrenmedim fred perry markasini.

• ayakkabıyı almak istiyorum.benimle irtibata geçer misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz
    ayakkabıyı almak istiyorum.benimle irtibata geçer misin?

Dün aksam konuştuk hesap numaramı vede telefonunu kendisine ilettim ancak hala donmedi arkadasımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Manchester Fred perry magazasindan alınanın orjinalligi tamam da gittigidiyordan alınanın orjinalliginden nasıl bu kadar eminsiniz?

Güzel kardeşim ayni soruyu pm ile sormuşsun ancak neden ayni soruyu buradan da sorma gereği hissettin merak ediyorum...

Aptal bir insan değilim. Sahtenin orjinalin ne olduğu ayirabilecek kadar çok fred perry ayakkabim vede ivir zivirim var.

Görgüsüzlük olarak kabul etmeyin ancak ben behlülden, ezelden sonra öğrenmedim fred perry markasini.

Daha çabuk cevap alabilmek için burdan da yazdım. Çünkü yarın Kayseriye gidiyorum ve acil halletmem gerekti bu ayakkabı işini. Ben de aptal değilim, acil bir durum olmasa hem pm'den yazıp hem de konuna yazmam aynı şeyi.

• Şu ayakkabi için bana farkli 6-7 kişiden mesaj geldi. Herkese üşenmeden detayli bilgi verdim. Herkes "tamam alacağim" dedi. Ancak daha sonra hiçbiri geri dönmedi. birisi alacağim diyor mecburen diğerlerine "başkasina ayirdim" demek zorunda kaliyorum. 2 gün ses çikmayinca, diğer arkadaşlara durumu iletiyorum. Onlarda "tamam ben kesin aliyorum" diyorlar ama birdaha ses seda yok...

Şimdi birşey belirtmek istiyorum; eğer ciddi olmayacaksaniz lütfen beni uğraştirmayin...

Eğer gerçekten almak istiyorsaniz telefon numaranizi PM'leyin.. Sizi arar vede detaylarini telefonda açiklarim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 17 Kasım 2010; 13:16:48 >

• Ahh 41 olsa hemen alirdim zaafım var fred perry e hem de bu fiyata :) var mi baska elinde 41 numara bu fiyata fred perryden ayakkabi?
  • Başka model yada başka numarası yok. Gelmeyecek te. Çünkü ben ayakkabı satıcısı değilim :)

Satma sebebim yukarda yazıyor.

• Anladım tesekkürler up! :)
  • Ürün tarafımdan alınmıştır.
    Pazartesi para havale edilecek.
  • Ürün elime geçti.Gerçekten çok rahat bir ayakkabı.
    İlgili,güvenilir bir satıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.