Şimdi Ara

SATILDI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. yil önce turkcell'den alinmiş elimde Blackberry Bold 9000 var sözlesmeli olarak alinmiştir.2. Sahibiyim cihazin zaten son 5 aydir cihaz yatmiş cekmecede satan arkadas askerde oldugundan dolayi

Garantisi bu ayin 16sinda bitmistir daha yeni yani :)

Cihaz alindigindan beri ekran koruyucu ile kullanilmis.

Cihaz kozmetik olarak forumdaki bir çok Bold'dan temizdir.Telefonda Turkcell sembolu vardir aşşagisinda.

Cihazin kutusu yoktur ama faturasi,kitapciklari,kulaklıgı,sarj aleti ve 4 GB hafiza karti bulunmaktadir yani kutu haric herseyi vardir

Sadece beyaz metal cercevenin 4 5 yerinde cok kucuk boya atmalari vardir hiç bir sekilde göze batmiyor fotograflarda görüldüğü gibi gayet net şekilde gözükmüştür

Sarji konusuna geldigimizde sarj 1 gün dayanıyor . bu 1 gün içinde 2.5 saat civari telefon görüsmesi ve 300 civari mesaj atiliyor

Fiyat olarak ise 370 TL.

http://img820.imageshack.us/g/28012011410.jpg/

SATILDI ELDEN...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 5 Şubat 2011; 12:45:05 >

• bold güzel telefon bana göre tek eksi yanı şarjının az gitmesi piyasada orjinal pil pek bulunmuyor olsa bile çok pahallı bence fiyatın güzel hayırlı satışlar dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe
    bold güzel telefon bana göre tek eksi yanı şarjının az gitmesi piyasada orjinal pil pek bulunmuyor olsa bile çok pahallı bence fiyatın güzel hayırlı satışlar dilerim :)

Kartal kvk bayisinde varmis hocam 64 tl fiyat dediler ama degistirmeye gerek duymadim gerekte yok zaten :) tesekkur ederim hocam sagolun yorumunuz icin :)
  • 9800 ile takas dusunurmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilalcan
    9800 ile takas dusunurmusun?

Tesekkur ederim hocam sadece nakit dusunuyorum :)

Satisa devam
  • BENDEDE VAR BLACKBERYY BOLD 9000 COK GÜZEL BİR TELEFON AMA SATACAGIM GARANTİSİ DEVAM EDİYOR YAKLAŞIK 14 AYDAN FAZLA ..SIFIR GİBİ TELEFON ALACAK OLAN ARKADAŞLAR DUYRULUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    9 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.