Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motorola Atrix'imi satıyorum.HB'den 31.12.2012 tarihinde elime ulaştı.Brightstar Garantilidir.Bir kez bile düşmemiştir,çizik kesinlikle hiçbir yerinde yoktur. Clear Coat marka filmi arkalı önlü ilk gün uyguladım.
    Sert plastik Case 4u arka kılıfı da mevcuttur.
    Rom atılmamıştır.
    Kutu içeriği olduğu gibi kullanılmadan muhafaza edildi.Dock Station mevcuttur.
    Fiyat 550 TL'dir.Nakit ihtiyacından satıyorum.

SATILDI

SATILDI

SATILDI

SATILDI

SATILDI

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmaniia -- 26 Şubat 2013; 19:27:23 >

• 1- İlan yeri yanlış.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_261/tt.htm

2- 3 aylık cihazı o fiyata satabileceğinizi düşünmüyorum.
  • pardon pek bilmiyorum da site kullanımını o yüzden bilemedim nereye yapılacağını.Açıkçası fiyatta da pek emin olamadım sahibinden'e falan biraz baktım bu aralıkta satışa çıkarmışlar hep o yüzden bende öyle yazmıştım.
  • sifir fiyatina hatta kampanyalarida eklersek daha fazlasina 3 aylik cihaz iyimis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyorum ya ben pek anlamam bu işlerden sitedeki fiyatlara bakarak yazdım öyle.. Değeri ne eder yardımcı olursanız sevinirim.

• Telefon şuanda HB'da 599 TL ye satılıyor. 100 TL hediye çeki veriyor site. Birde world karta 75 TL puan veriyor. Tüm bunlar yetmez gibi 2 ay erteleme ve peşin fiyatına 12 taksit yapıyor.
    Dolayısı ile düz hesapla bile 425 TL telefonun sıfır fiyatı. ( Taksit ve erteleme gibi durumları hesaba katmadım bile )
    Bence fiyatı buna göre revize edebilirsin.
    Fiyatı 300 TL seviyesine çekersen alıcı bulabilirsin bence
    Şahsi fikrim telefonu satmaman yönünde,güzel bir telefon.
    İyi geceler.
  • Bu android telefonların makus talihi ne yazıkki. Alırsın 1000 liraya satarsın 400 liraya. Bunun da sebebi markaların telefonlarına tam destek vermemesi, gb,ics,jb diye güncellemeleri sıralaması . Bakınız iphone nun ölüsü bile para ediyor . Adamlar ne güzel tek tip güncelleme yapıp bütün modellerine dağıtıyorlar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    [ Satıldı ]
    6 ay önce açıldı
    satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sifiri zaten bu fiyata satiliyor du diye biliyorum yanlis anlama olmasin

• Doğru diyorsunuz hocalarım o fiyatlara hayatta gitmezmiş valla bugün 450tl ye sattım gitti telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmaniia

Doğru diyorsunuz hocalarım o fiyatlara hayatta gitmezmiş valla bugün 450tl ye sattım gitti telefonu.

valla 450 TL ye çok iyi fiyata satmışsın dostum. Hayırlı olsun.
  • valla umudum kırılmıştı piyasası çok düştüğü için ama denk geldi işte birden çok teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.