Şimdi Ara

(Satıldı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16.04.14 Tarihinde satın alındı ürün. Garantisi Devam etmekde
    Telefonu BUFF ekran filmi ve kılıfı ile kullanmaya başladım. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır
    Google market telefonda kuruludur ve android uygulamaların tamamını kullanabilirsiniz.

(Satıldı )

(Satıldı )

(Satıldı )

(Satıldı )

(Satıldı )

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 6 Ocak 2015; 16:31:09 >

• fiyat çok uygun gibi geldi . kolay gelsin :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolluca

fiyat çok uygun gibi geldi . kolay gelsin :-)

Teşekkürler.
  • Güncel
  • güncel
  • GÜncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 22 Mayıs 2014; 22:15:58 >
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özelden Mesaj attım bilginize....
  • Özel mesaj cevaplandı.
  • Pm
  • diğer firmalar çıkarttıkları quadcore işlemcili telefonlara 1 gb ram verirken blackberry telefona 2gb ram vermiş helal ve samsung kullanıcılarını mhl gibi saçma birşeyle uğraştırırken blackberry mikro HDMI yerleştirmiş direk bağlantı kuruluyor,kamerası da gerçekten iyidir..ayrıca takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

diğer firmalar çıkarttıkları quadcore işlemcili telefonlara 1 gb ram verirken blackberry telefona 2gb ram vermiş helal ve samsung kullanıcılarını mhl gibi saçma birşeyle uğraştırırken blackberry mikro HDMI yerleştirmiş direk bağlantı kuruluyor,kamerası da gerçekten iyidir..ayrıca takip..

BlackBerry hakkını vermiş gerçekten telefonun. Özellikle ram faktörü ve BlackBerry 10 Isletim sistemi telefonda ıstenen her ıslemı yapmanıza olanak sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 23 Haziran 2014; 0:30:35 >
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sat5

Bb'nin geçmişteki işletim sistemi saçmalığı, bis dayatması ve cihazların feci şekilde değer kaybetmesi insanlarda bir ön yargı oluşturdu ne yazık ki. Şu an her ne kadar bb os 10 ile harikalar yaratıyor olsa da, yeni cihazları çok hoş olsa da kırdı insanların gönlünü bir kere, hem de bizim memleketin insanı düşün artık. Sıfırına göre çok iyi fiyat vermişsiniz ama bahsettiğim faktörlerden dolayı aşırı karlı bir alış olmadığı sürece birilerinin yaklaşması zor. Umarım en kısa sürede satarsınız, iyi satışlar.

Not: Son derece koyu eski bir bb'ciyimdir...

Yorum ıcın teşekkür ederim. Ben de eski kullanicilarindanım BlackBerry nın O yüzden tercihim bu telefona oldu ve pisman etmediğini söyleyebilirim. En Son güncelleme ıle herşey daha stabil oldu 10.3.0.700 geldi kullananlar var ıse bilgi verebilirim yükleme konusunda bir kaç gün test edeceğim. Satmaktan vazgecırecek bir güncelleme gibi görünüyor sımdılık

• fiyat çok yüksek dostum, zor satarsın bu fiyata kolay gelsin...
  • Pm...

• Sıfırı hepsiburada'da 800 tl. 75 tl maximum kart puanı ve avantajx iadesiyle 720 liranın altında bir fiyata alınabiliyor. Satmak istiyorsanız fiyatı gözden geçirmenizde yarar var.

• Fiyat uygun olursa takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.