Şimdi Ara

SATILDI !!!! 2.300TL --> iPhone 6 Plus 64GB Turkcell Garantili Çiziksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    iPhone 6 Plus 64GB l Turkcell Garantili l Uzay Grisi l Çiziksiz l Kutulu Faturalı

EKSTRALAR Toplamda 100Tl değerinde 2 adet silikon kılıf, camında 90Tl değerinde kırılmaz ekran jelatini

FATURA TARİHİ 01.06.2015 FATURA TUTARI 3.672 TL GARANTİ BİTİŞ TARİHİ 01.06.2017

Ürün sıfır niteliğindedir. Kulaklığı kullanılmamıştır. Kusurlu yada yurt dışından getirilmiş cihazlar ile karıştırmayınız.

Resmi Apple Türkiye garantilidir.

Pazarlıksız 2300 TL ve bugüne özeldir, satılmazsa bu fiyata telefoncuya vereceğim.......
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 4 Aralık 2015; 16:23:40 >

• Cihazın fotoğraflarını yüklemeniz mümkün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEKATRONİKÇİYİM

Cihazın fotoğraflarını yüklemeniz mümkün mü

Cihazı çekebilecek bir makinem yok.

Telefon numaram ************* sahibinden ilanını paylaşırdım ama fiyatı düşürdüm diye şu an aktif olmadı.

Hala pazarlık yapan arkadaşlar var, telefoncu bu fiyatı veriyor, fiyatımı beğenmeyen telefoncudan daha sonra 2600TL ye alabilir. Suyunu çıkartmayalım lütfen. Sıkıldım bir an önce satayım diye fiyatı indirdim hala pazarlık etmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 4 Aralık 2015; 16:23:16 >
  • Cihaz 2 saatliğine rezervedir.
  • Almak için pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @iphone teknik nikli arkadaşa satıldı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.