Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] 375 TL Logitech GT Driving Force Direksiyon Satın Al 2 Mart 2018 20:58 1 1 [SATILDI] 375 TL Logitech GT Driving Force Direksiyon Merhaba,Bir kaç ay önce forum admini rds'den aldığım Logitech GT Driving Force direksiyon setini pek kullanmadığımdan dolayı satışa sunuyorum.Ürün resimleri;----------Her şeyde olduğu gibi çok temiz kullanılmış, sorunsuz tertemiz üründür. Direksiyon 900 derece hem sağa hem sola dönebiliyor. Euro Truck Simulator 2, Assetto Corsa, Need For Speed gibi oyunlarda kullanmıştım.Ödeme; Önce ödeme sonra teslimat şeklindedir. Güven söz konusu ise Referanslarıma bakabilirsiniz. (+130 olmuş vay be uzun zamandır bakmıyordum)Kargo alıcıya aittir. Ortalama 35-40 TL civarı bir rakam tutuyordu ben aldığımda. Takas'ta mümkün, eş değer olmak şartıyla her türlü takasa açığım. CS:GO skin/bıçak/anahtar vb. 'de olabilir.Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun, bol yanlamalar. Fiyat: 375 TLEDİT: @_ÇALIŞKAN_ 'a satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 375 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser PC360 Special Edition 700₺ [ALINIK] Razer Blackwidow Chroma Bilek Desteği [60%] Tüm ELİT & FİYAT FARKETMEKSİZİN ELİNİZDE BULUNAN SKİNLER ALINIR. (Bol Referans,100% Güven ile) CS:GO 9.5, TF2 MAN CO. KEY 9.5 TL,75% TF2, DOTA, H1Z1 SKİNLERİ SATILIR, STEAM OYUNLARI 22% İNDİRİM
@_ÇALIŞKAN_ 'a satılmıştır. Güle güle kullanmasını diliyorum. İyi yanlamalar. < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser PC360 Special Edition 700₺ [ALINIK] Razer Blackwidow Chroma Bilek Desteği [60%] Tüm ELİT & FİYAT FARKETMEKSİZİN ELİNİZDE BULUNAN SKİNLER ALINIR. (Bol Referans,100% Güven ile) CS:GO 9.5, TF2 MAN CO. KEY 9.5 TL,75% TF2, DOTA, H1Z1 SKİNLERİ SATILIR, STEAM OYUNLARI 22% İNDİRİM