Şimdi Ara

(Satıldı-44500)2011 Astra H Sedan 1.3 111.Yıl Donanım(siyah incimi satıyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba 44500 tlye istanbula satılmıştır iyi günler,teşekkürler...
  • arjin74 A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. ben size bu fiyattan satılır arabanız güzeldi demiştim.
    mümkünse konuyu silmeyin. bilmeden konuşan 40-42 bin lira diye yorum yazanların mesajlarını da cevapla diyerek cevaplayın ki kafadan sallamamayı öğrensinler. her konuya saçma sapan yorumlar yapmasınlar
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Araç bugün 44500 tlye satıldı lütfen bir daha yorum yaparken dikkatli olun piyasayı bilmedende yorum yapıp insanların moralini bozmayın lütfen
  • Ercanhande52 E kullanıcısına yanıt
    44500 satıldı arkadaşım
    Sizin sorununuzda bu zaten beğenmediğiniz arabayı kötüleyip fiyatını düşük göstermeye çalışmak benim ve alan arkadaş için focus 44500 etmez ancak ben hiç bir zaman satan bir arkadaşa o araba o para etmez yazık olmuş gibi itamlarda bulunmam sizdende aynı duyarlılığı beklerim zira burada insanların moralini bozuyorsunuz
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    lütfen rica ediyorum böyle düşük fiyatlar yazıp alacak olan satan insanların moralini bozmayın arabayı beğenmiyor olabilirsiniz ancak bu kötü bir araba olduğu yada düşük para edeceği anlamına gelmez
  • Hayırlı olsun. Sıfır fiyatlarının iyice arttığı bugünlerde normal fiyata gitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra G kasalar neredeyse Civicler kadar değerli 2.elde.
    H kasa dizelse ve temizse kolayca müşteri bulabiliyor. Golf kadar olmasa da isteyeni oluyor. Bence fiyatı iyi gibi alana da satana da hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım yeni arabamı (skoda ocatavıa 1.6 TDI ELEGANCE 2014 16.000 km)karabükteymiş zaten tatile gelmiş arkadaş çok temiz araba 16000 de boyasız kazasız daha sıfır kokusu üzerinde buda ilanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-satilik-16000-km-sifir-gibi-orjinal-garantili-pluskis-lastigi-218486069/detay
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Kaça aldınız ilandaki aracı. Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    71600,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjin74 -- 6 Ağustos 2015; 22:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjin74

71600

Güle güle kullanın. Çok güzel araç.

Deri koltuk,adaptif far,anahtarsız çalıştırma var benim bildiğim farklı olarak ancak o çekilmeyen yol sesi arabadan nefret ettiriyor kendim kullandım ve astradan pek bir tercih edilebilir farkını görmedim astranın yalıtımı tasarımı cabası
  • arjin74 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hemen sattınız hemen aldınız. Allah yardım etmiş. Niyetiniz temizmiş demek ki.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler denk geldi nasip işte garantisi devam ediyor aracın bakan herkes sıfır zannediyor önceki sahibi çok temiz kullanmış sağolsun böyle dürüst insanlar forumdaki arkadaşlarada denk gelir inşallah
  • Ilan başlığını nasıl değiştirdiniz satıldı Yazısı eklemişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ercanhande52

Ilan başlığını nasıl değiştirdiniz satıldı Yazısı eklemişsiniz

Konuya attığınız ilk mesajdan düzenleyi seçin konu açarkenki ekrana götürür sizi
  • Teşekkürler oldu şimdi

• Ercanhande52 E kullanıcısına yanıt
    Önemli değil,iyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.