Şimdi Ara

SATILDI > 80 LVL Full Str Glavie +7 [Odin- R7] - İzmit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EFANDEF

ben seni yabancı zannediyordum odinde yahu :) bari bizim guilde gelde FWde yardım et azıcık

up

çoğu kişi beni yabancı bilir. Pek rahatsız edilmek istemiyorum oyun içerisinde.
  • şimdi unionda senin muhabbetini yapıyoz rodrigo , sandman falan :) dedim R7 accauntunu satıyor hemen bakmak istediler link istediler ama local forum dedim :) neyse maksat up olsun
  • charın süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFANDEF

şimdi unionda senin muhabbetini yapıyoz rodrigo , sandman falan :) dedim R7 accauntunu satıyor hemen bakmak istediler link istediler ama local forum dedim :) neyse maksat up olsun

iyi yapmışsın linki vermemekle. söyleseydin isterlerse onlara da verebilirdik hepsi çok iyi tanırlar beni
  • Güzel char hayırlı satışlar dilerim. Fearless gerçi her pvp'de seni kesiyordu ama olsun yinede güzel char:) Oda charını sattı ınt olmasına rağmen 1 milyara satabildi büyük başarı. Bu char için 550 ytl fiyat çok normal kalıyor yani!
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_88

Güzel char hayırlı satışlar dilerim. Fearless gerçi her pvp'de seni kesiyordu ama olsun yinede güzel char:) Oda charını sattı ınt olmasına rağmen 1 milyara satabildi büyük başarı. Bu char için 550 ytl fiyat çok normal kalıyor yani!

Birincisi fearless benim elimde +4 silah varken ve farmım bitmemişken pvp de alıyordu. Ama yinede charı çok iyiydi. İkincisi söylediğin gibi bu char için bu fiyat az bile ama paraya ihtiyacım var ondan satıyorum.
  • charın yanında 3 adet yan char verilecektir. içlerinde istemediğiniz kadar 500 hp scroll, mp scroll, elixir, element ve 8d lucky stone vardır. zamanım olduğunda bu charlarında resimlerini ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 2 Mart 2008; 17:38:23 >
  • Satış devam ediyor...
  • Bilgiler güncellenmiştir.
  • Fiyatı 450 YTL ye düşürdüm, bu char için çok uygun bir fiyat. İlgilenenler telefon numaram : 0 535 862 74 43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 19 Mart 2008; 22:36:45 >
  • İlgilenen arkadaşlar telefon numaram : 0 535 862 74 43
  • Up !
  • Özelden MSN atarmısın arkadaşım ; )
  • glavie harika imiş pyh +80
    hayırlı satışlar
  • ha bide birşey dikkatimi çekti orda blade skilleri ne geziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: roroor

ha bide birşey dikkatimi çekti orda blade skilleri ne geziyor

skill ler değişti fire 80, heuksal 80, cold 80 ve light 60 olarak düzenlenmiştir. yeni resimleri birkaç gün içerisinde eklerim.
  • oyunada hiç girmiyon xD

up
  • güsel char itemlerde güsel hayırlı satışlar aslında soX ları gösterceğine yüksek lwl item leride göster sen daha ii olurdu die düşünüom
  • bu aralar charlar ilgi görmüyor istersen 90ı bekle öle daha çOk para eder.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabiaakgun93

bu aralar charlar ilgi görmüyor istersen 90ı bekle öle daha çOk para eder.....

haklısın ilgi oldukça düşük, eskiden böyle değildi. hep joymax ın suçu. oyunun eski tadı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.