Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 *Satıldı* AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz [SIFIR] Satın Al 24 Mayıs 2020 12:41 1 1 *Satıldı* AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz [SIFIR] Sıfır kutusu açılmamıştır o yüzden fotoğraf atma gereği duymadım, intel'e geçtiğim için satıyorum.Trendyoldan alınma garantisi mevcut.Manisa/salihli ve çevresine elden teslim yapılır, diğer illere havale sonrası kargo.Yurtiçi kargo ile tüm Türkiye'ye yollarız, kargo benden.İndirimli aldığım fiyata satıyorum, kâr amacım yok o yüzden pazarlık payı da yoktur.Anakart olarak yine sıfır gigabyte b450m s2h satıyorum profilimde mevcut, beraber almak isteyenlere ayrıca öncelik veririm.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa, Salihli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ONEPLUS 7 PRO 8/256GB [SATILDI] SAPPHIRE PULSE RX 5600 XT *Satıldı* AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz [SIFIR] *Satıldı* GIGABYTE B450M S2H [SIFIR]