Birkaç iteme ayar verilmiştir, konu günceldir charı uygun fiyata verip şu lanet oyundan kurtulmak istiyorum tekliflerinizi bekliyorum.
Up, güncel..
Up
Up guncel..
Up...
Gùncel.. Up..
Konu güncel.. Up..
Up..
ucuz demişsiniz ama fiyat belirtmemişsiniz ne kadar düşünüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: destroyer12
ucuz demişsiniz ama fiyat belirtmemişsiniz ne kadar düşünüyorsunuz?
Teklifleri değerlendiriyorum yani ucuza vericem charı en son 700 TL teklif aldım başka alıcı cıkmazsa satıcam o arkadaşa.
Güncel.. Up..
Konu günceldir.. Up tekliflerinizi bekliyorum.
Konu gunceldir.. up
quote:
Orijinalden alıntı: _Caudion_
quote:
Orijinalden alıntı: ambiti0n
Özel mesajlara cevap atamıyorum, kusura bakmayın. Takas düşünüyor musunuz veya en düşük fiyatı bana mesaj atarsanız sevinirim. Pazarlıksız fiyatınızı yani en son olur fiyatı söyleyin ne ben düşürmek için yorulayım nede siz :)
Türkiyeden alıcı çıkarsa malum yaşam şartlarından dolayı 1000 lira düşünüyorum ama yurtdışındaki arkadaşlarımdan alıcı çıkarsa 900 $ a sattığımı biliyorlar.
1000'e satabileceğini düşünmem hocam ben bırakalı 2 yıl oluyor char fiyatları bayağı düşmüş zaten kimse oynamıyor artık benim dönemimden benim char duruyor 100 lv 100TL anca ediyor sanırsam.
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
quote:
Orijinalden alıntı: _Caudion_
quote:
Orijinalden alıntı: ambiti0n
Özel mesajlara cevap atamıyorum, kusura bakmayın. Takas düşünüyor musunuz veya en düşük fiyatı bana mesaj atarsanız sevinirim. Pazarlıksız fiyatınızı yani en son olur fiyatı söyleyin ne ben düşürmek için yorulayım nede siz :)
Türkiyeden alıcı çıkarsa malum yaşam şartlarından dolayı 1000 lira düşünüyorum ama yurtdışındaki arkadaşlarımdan alıcı çıkarsa 900 $ a sattığımı biliyorlar.
1000'e satabileceğini düşünmem hocam ben bırakalı 2 yıl oluyor char fiyatları bayağı düşmüş zaten kimse oynamıyor artık benim dönemimden benim char duruyor 100 lv 100TL anca ediyor sanırsam.