Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı. Arızalı lenovo G580 i3 (20150) Satın Al 4 Nisan 2021 22:01 1 1 Satıldı. Arızalı lenovo G580 i3 (20150) Merhaba, cihaz kızımın düşürmesi sonucu menteşelerinden kırılmıştır. Açtığımda, komut ve görüntü sorunsuz fakat ses yoktu. Tamir işgüzarlığımdan dolayı kasayı açarken anakart pil bağlantı, bölgesinde bir kondansatör kırdım(kırık kondansatör kasa içindedir). Bu sebeple anakart hurda olarak değerlendiriyorum. Kasayı toplarken Kart okuyucuyu takmamışım onu hdd boşluğuna koydum. Pil ve sarj kablosu değişmemiş orjınaldir ve sarj 90 dk civarı gidiyordu. Sadece hdd verilmeyecektir.Tamamı için 350 TL fiyat belirledim. Referansı yüksek üyelere önce gönderim yaparım. İzmit civarlarında elden verebilirim. Alışverişten sonra yazılanlar haricinde bir sorun görenler iletişime geçebilir. Kimsenin hakkına girmek ve dolandırıcı durumuna düşmek istemem. Hayırlı alışverişler dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı. Arızalı lenovo G580 i3 (20150) SATILDI 80TL-500 gb Notebook hdd & Cd rom hdd aparatı- SIFIR - iphone 7 - 32 Gb - Mat Siyah Satılık sıfır vestel v tab 7 lite lll ---140 tl---