Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı - Asus DSL- Ac51 (ac750) Satın Al 4 Temmuz 2018 12:49 1 1 Satıldı - Asus DSL- Ac51 (ac750) Merhaba arkadaşlar ürünü dün forum üzerinden satın aldım, ürünü almadan önce modemin Wireless kapasitesi ve arayüzündeki özelliklerine baktım fakat bağlantı girişlerini es geçtim. Evime gelen bağlantı ethernet girişi (rj 45), modemin arkasındaki bağlantı telefon girişli (rj 11) olduğundan dolayı bağlayamadım. 1 hafta kullanılmış, faturalı (Turk.net), garantili tertemiz modem.Aldığım fiyata satıyorum 200 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Horizon Forbidden West Ps4/Ps5 (sıfır) (Alınık) Walkman/kaset çalar arıyorum Satıldı - Asus DSL- Ac51 (ac750)
Bunu diğer arkadaştan ben almak istiyordum ama siz almışsınız. Her neyse gene almak istiyorum ama bazı sorularım var. Özelden mesaj attım.