Şimdi Ara

{SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafik ayarlarım düşük olmasına rağmen resimde de belli oluyor BS olmasına rağmen olabilecek en iyi görünümde oyun içinde zaten arka kısmı görünmüyor.Öğrenciyim ciddi nakit ihtiyacımdan satıyorum Enpara,Cepteteb,Akbank ile satış yapabiliriz ilgilenenler PM lütfen.

{SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL) {SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL) {SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL)

{SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL) {SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL) {SATILDI} AWP ASİİMOV BS (FT GÖRÜNÜM) (60 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3gokce -- 2 Ocak 2016; 1:49:17 >

• MW görünüm diyenleri anlamıyorum asiimov için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluetoothGuy kullanıcısına yanıt
    Haklısın da benim belirtmek istediğim ortalama BS'lerin üstünde bir görünümde ve MW lerle kıylasladığımda çok benziyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr3gokce

Haklısın da benim belirtmek istediğim ortalama BS'lerin üstünde bir görünümde ve MW lerle kıylasladığımda çok benziyorlar.

Hocam sorunda o zaten, mw awp asiimov yok

AWP Asiimov en fazla FT olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluetoothGuy

quote:

Orijinalden alıntı: emr3gokce

Hocam sorunda o zaten, mw awp asiimov yok

AWP Asiimov en fazla FT olabiliyor.

:D çok pardon ya atlamışım orayı benHaklısın da benim belirtmek istediğim ortalama BS'lerin üstünde bir görünümde ve MW lerle kıylasladığımda çok benziyorlar.
  • up
  • Thenn arkadaşımız skin i satın almıştır arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtem tarafımca alınmıştır. Arkadaşın ilgisine ve güvenilirliğine teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.