Şimdi Ara

[SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar. Nakit ihtiyacımdan dolayı saatimi satıyorum. Bu modeli alalı çok olmadan marka başka bir saat hediye aldığımdan dolayı bu saati pek kullanamadım. Dolayısıyla çok temiz durumdadir. Saat Amerika'dan gelmiştir ve Amazon'dan alınmıştır. Kutusu durmaktadır.

Kasa Şekli:Yuvarlak
    Kasa Renk:Rose Gold
    Kronometre:Yok
    Su Geçirmezlik:5 ATM
    Kadran Renk:Siyah
    Makina Özellik:Analog
    Kayış/Kordon:Deri
    Kayış Renk:Siyah
    Cam Özellik:Mineral
    Alarm:Yok
    Kasa Kalınlığı:14 mm
    Kasa Çapı:42 mm

Sanalpazar linki:http://www.sanalpazar.com/Cok-Temiz-Ve-Az-Kullanilmis-Fossil-Me1099__isp25039691

Fiyat: 200 TL
     [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü] [SATILDI] Çok temiz, az kullanılmış Fossil ME1099 [Tekrar Fiyat Düştü]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OytunB -- 18 Ocak 2015; 17:20:58 >

• Edit: Saat ile ilgili ayrıntılı bilgiler eklendi. Fiyat güncellendi.
  • hocam uçuk fiyat istemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdesxa

hocam uçuk fiyat istemişsin

Merhaba. Fiyatın uçuk olduğu sizin düşünceniz ve saygı duyarım. Ancak daha önce satılmış örneklerine bakarak koydum fiyatı, kafama göre fiyat vermiyorum kesinlikle. Aldığım tekliflere baktığımda da uçuk bir fiyat olmadığını düşünüyorum. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.