Şimdi Ara

(Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kasayı 10/12/2015 tarihin de satın aldım.Kozmetik açıdan 10/9 temiz kullanıldı. Üzerin de 3 adet benim taktığım 1 adet kendi içerisin de gelen fan vardır.Toplam 4 adet fan ile vereceğim.Bunun dışında ekstra olarak 1 adet 5 li fan kontrolcü vereceğim.Kasanın kutusu durmaktadır. Fakat faturasını bulamadım.

Kasa ile verilecek ürünlerin Değerleri
    1 Adet NOCTUA NF-R8 redux-1800 80mm 43 tl
    1 Adet XIGMATEK XOF SERİSİ 120MM SARI FAN 24 tl
    1 Adet Akasa Klasik Siyah 120MM Siyah Fan 14 tl
    1 Adet Mesh kaplama 5'li Fan kontrolcü aliexpress den alınma 45 tl

NOT:Fan kontrolcü 5-12 volt arası çalışıyor fanları 780 rpm kadar düşürüyor.Yeterli sessizliği sağlıyor.

Kasa fanlar fan kontrolcü hepsi dahil Satıldı liradır.

Önceliğim İzmir içi elden satış.İsteyen arkadaşlar gelip görüp alabilir. İzmir dışına kargo ücretini bilemiyorum. Şehir dışı alışveriş de önce havale sonra kargo şeklinde.

(Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü (Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü (Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü (Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü (Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü (Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü (Satıldı) Cooler Master Rc430-Elite+4 Adet Fan+5'li Fan Kontrolcü

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quichotte -- 28 Ağustos 2016; 14:45:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.