Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı EPIPHONE Zakk Wylde Les Paul Elektro Gitar Satın Al 29 Mayıs 2019 22:29 1 1 Satıldı EPIPHONE Zakk Wylde Les Paul Elektro Gitar Yıllar önce hediye olarak geldi. Hiç kullanılmadı. Gelip test edebilirsiniz ben şahsen soracağınız bir soru varsa cevap verecek düzeyde gitardan anlayan birisi değilim. Daha fazla kullanmayacak birinin evinde durup ziyan olmasının manası yok. Takas düşünmüyorum, dediğim gibi gitar çalmıyorum. Pazarlık mevcut.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GIGABYTE GTX 1080 G1 Gaming | EVGA RTX 3070 FTW3 ULTRA GAMING | SAPPHIRE RX 5700 XT NITRO+ INTEL Core i7-4790K 4.4GHz LGA1150 KINGSTON 1x16GB Hyperx Fury Black DDR4 2933MHz CL17 ASUS Maximus VII Ranger Z97 LGA1150