Şimdi Ara

Satıldı Exper 18.5' lcd 100 tl (hoparlörlü+garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ürün satıldı,yarın kargolanacak daha sonra referans girilecektir.lütfen pm atmayınız.

11.06.2011 tarihinde diyarbakır/bimeksten alınma (alış fiyatı 182 tl idi) faturalı,kutulu 18.5 inç monitörümü 22 inçe geçmem sebebiyle satıyorum.
    18.5 inç, led değil lcd, sadece vga bağlantılı(dvi hdmi yok) , max çöz. 1360x768 , 2W x 2 hoparlörü var direk kasadan normal ses kablosuyla bağlayabilrsiniz..
    Ölü pikseli falan yoktur. Memnun kaldığım bir monitördü kendisi..

Fiyat 100 tl ürün orjinal kutusunda güç kablosu,vga mavi uçlu bağlantı kablosu,faturası ve kullanma kılavuzuyla gönderilecektir.
    Kargo alıcıya aittir. 31 aralığa kadar öğrenciye %25 indirim olduğundan yurtiçi kargoyla %25 indirimli olarak gönderebilirim.
    105 liraya sanalpazar ilanı açılır.Diyarbakır içi elden satılır.
    iletişim pm yalnız pazarlık için pm atmayınız kargo da düşünülerek fiyat uygundur tutulmuştur.

Monitörün exper yazısının altındaki piano black kaplamasının alt tarafında bikaç yerde aslında pek farkedilmeyen ince çizgi şeklinde bikaç iz oluşmuş. sanırım o kısımda yapışkan mı kalkmış ne olmuş anlamadım ama rahatsız edici,çok farkedilir bişey değil 2. fotoğrafta işaretledim.

model tam bilgisi ve teknik özellikleri kutu üzerindeki bilgiden foto çekilmiştir.

Satıldı Exper 18.5' lcd 100 tl (hoparlörlü+garantili) Satıldı Exper 18.5' lcd 100 tl (hoparlörlü+garantili) Satıldı Exper 18.5' lcd 100 tl (hoparlörlü+garantili)
     Satıldı Exper 18.5' lcd 100 tl (hoparlörlü+garantili)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lido -- 21 Aralık 2012; 23:22:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.